Amikor megemelték a fizetésed, mennyivel tették?
Mennyiről mennyire emelték, vagy százalékban mennyit emeltek?
És miért, hogyan? Te kérted vagy maguktól jutott eszükbe?
Nem emelték, mert nem dolgozom.
16/F
En miota itt dolgozok3 es fel ev alatt 4x emeltek a fizetesem. 3x keres nelkül, 1x keresre.
Elöször 2%-kal, majd 3%-kal ( hülyen hangzik, de ez azert jelentett valamennyit), aztan az en keresemre 7%-kal, es utoljara 6,6%-kal ( nem hittem, hogy ez %-osan olyen keveset jelent). Az elsö emelest nem tettek szova, a masodikat azert kaptam, mert jol dolgoztam. Ha harmadikat ugye en kertem. A negyediket azert kaptam mert "kevesebbet keresel mint masok hasonlo pozicioban es igy tartottuk fairnek".
5 éve nem emelték meg.
Kértem fizetésemelést 3 év ledolgozott munka után, de közölték, hogy a kötelező béremelést mindig megkapjuk.
Megjegyzem, hogy Angliában dolgozom..
Néhány százalékkal szokták csak emelni, éves keretben.
Nagyobb emelést úgy tudtam csak elérni, hogy munkahelyet váltottam, ott pedig alapból egy nagyobb fizetést kértem.
Nekem 3 év után emelték 100.000-ről 120.000-re.
Akkor is csak azért, mert fostak, hogy otthagyom őket, és nélkülem szarban lennének
Maguktól nem szokásuk emelni, 90%-ban egyik cég sem teszi.
Munkahelyváltással lehet elérni az "emelést".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!