Mennyire ciki, hogy nem bírtam a pénztárosi állást?
Sajnos idén elég vacakul állok a diákmunkával. Regisztráltam egy diákszövetkezethez, mert azt hittem úgy könnyebb lesz, hát tévedtem.. Interspar-ba hívtak be kasszásnak, a "betanulás" 2 x 4 óra volt, az a 4 óra is csúcsidőben, amikor rám se hederítettek, csak beültettek, hogy nézzem mit csinálnak. Hát mondanom se kell, nézés alapján nem igazán sikerült megtanulni.. A második betanulós napon kb 20 percre egyedül hagytak a kasszában, hát az valami borzasztó volt.. Nem haladtam.. nem tudtam az Erzsébet kártyát kezelni, az utalványokkal bajban voltam. Meg elég lassú is voltam és feltorlódott a sor.. aztán mikor visszajött a rendes pénztáros jól le is cseszett, hogy ennyire se lehet egyedül hagyni.. Így is végig gyomoridegem volt, valahol tudtam is, hogy nem való nekem a kasszás munka, de nem volt más :(
Szerencsére ez csak a betanulás volt.. mikor hazajöttem, inkább le is mondtam ezt a diákmelót..
Csak valahol annyira bánt, hogy nálam hülyébbek lazán tudják csinálni (nem lenézésből, de vannak évfolyamtársaim akik pl buktak, vagy nem túl jó tanulók és mégis kasszáznak a tescoba). Nekem meg beletört a bicskám..
Pedig nem a dolgozással van a bajom, mert tavaly nyáron pincérként voltam egy étteremben és az olyan jól ment, meg szerettem is csinálni, pedig az sem volt egyszerű egy péntek-szombat esti pörgésben.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!