Ez nagyon ciki lenne?
Névnap, szülinap alkalmából a csoportos megbeszélések előtt a főnök jelképesen felköszönti az érintettet egy csokival vagy hasonlóval.
Mennyire ciki, ha valaki nem fogadja el ezt a jelképes ajándékot?
Nem ciki, hanem bunkóság.
Ha nagyon rossz a kapcsolatotok, nem hiszem, hogy megakarna ajándékozni, ha mégis.. "Köszönöm" és vége.
Nem értem ezt a magasfokú igazság érzetet.
Szóval utálod magyarán a főnököd. Mégis ott vagy, ott dolgozol, mert biztosan kell a munka. Ha nem kéne, akkor nem lennél ott.
Tegyük fel, hogy összeveszel és megsérted azt, aki a munkát adja neked. Ha ennyire nem fontos a munkád, és a még jobb helyzet(ha megsérted, csak rosszabb lesz), akkor miért nem olvasol be neki, és mész el? :)
Ha szükség helyzetben vagy, akkor elfogadod, és kidobod. Illetve a dühödet tárolod arra amikor felmondasz.
Ez a te döntésed. Te úgy érzed ciki lenne?
Szerintem a főnökötök nagyon törekszik, ritkaság, hogy valamelyik is ajándékot vegyen az alkalmazottjának! Minden emberek meg kell adni a bocsánatkérés lehetőségét (az ajándék egy jelképes dolog).
Szerintem egy munkát úgy lehet jól elvégezni, ha a közösség törekszik az összhangra. Ha te is a közösség része szeretnél lenni, elfogadhatnád.
Dönthetsz úgy, hogy nem fogadod el, mert nem kétszínűsködsz - de tudd, hogy az ilyen cselekedet hadüzenet.
És mivel sok ember előtt megszégyeníted, iszonyú dühre lobban ellened. Csak a saját helyzetedet teszed még nehezebbé ezáltal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!