Nem fizet a főnököm?
Már lassan egy hónapja elvállaltam három nap alkalmi munkát egy ismerősömnek, be is voltam jelentve munkavállalóként, de azóta sem adta ide a munkadíjamat és a bérpapírt
Vasárnap lesz 10.-e, a törvényben meghatározott határidő a munkáltatónak a fizetésre, milyen jogi lépéseket tehetek, ha 10.-e után sem hajlandó fizetni?
Ebből a pénzből utaztam volna el nyaralni, és most teljesen tanácstalan vagyok, mivel már lassan Augusztus van
Minden héten felhívtam, és mindig azt mondta hogy "majd rendezzük"
Nem szeretném jogi útra terelni a dolgot, mivel szeretnék nála dolgozni később is, de ha 10.-e után sem fizet, akkor muszáj leszek a hatóságokhoz fordulni
Az egészben az szomorít el a legjobban, hogy én mindent megtettem készséggel amire a munkám során megkért, és ennek ellenére ő szarba se veszi az egészet, és annyira sem tiszteli a munkámat, hogy időben kifizeti azt a kevéske pénzt is, ami jár nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!