Állásinterjún mit mondjak erre?
Figyelt kérdés
Visszahívtak állásinterjúra egy nagyobb könyvelői irodába asszisztensi állásra. Sosem voltam még állásinterjún és kicsit félek. Amit nagyon nem tudok : ha megkérdezik, hogy mi a fizetési igényem arra mit kellene mondanom? Ezzel már máskor is voltam bajban (régi tescos munkánál már a jelentkezési lapra is rá kellett írni). Félek, hogy magasabb összeget mondok és elutasítanak vagy pedig kevesebbet, mint amit akarnak adni.
22L
2016. júl. 3. 11:26
21/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi választ is. Megkaptam az állást, az interjú is jó sikerült. :) Jelenleg 120 ezret kapok ki, de a próbaidő letelte után jöhet szóba emelés. Kiderült, hogy a nyelvvizsgám miatt (is) hívtak vissza, ugyanis kell néhány ügyfélnek fordítani. :)
2016. júl. 7. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!