Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjún mit mondjak erre?

Állásinterjún mit mondjak erre?

Figyelt kérdés

Visszahívtak állásinterjúra egy nagyobb könyvelői irodába asszisztensi állásra. Sosem voltam még állásinterjún és kicsit félek. Amit nagyon nem tudok : ha megkérdezik, hogy mi a fizetési igényem arra mit kellene mondanom? Ezzel már máskor is voltam bajban (régi tescos munkánál már a jelentkezési lapra is rá kellett írni). Félek, hogy magasabb összeget mondok és elutasítanak vagy pedig kevesebbet, mint amit akarnak adni.

22L

2016. júl. 3. 11:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%
140et asszisztensi állásra, fsz végzettséggel, vidéken szerintem nem fognak adni. 110-120 + cafeteria reálisabb
2016. júl. 3. 12:26
 12/22 A kérdező kommentje:
Folyamatban van még a mérlegképes könyvelői tanfolyamom + jövőre szeretném ezt a szakot BA képzésen is elvégezni (levelezőn). Szeretném ezt az állást nagyon! Megfogadom a tanácsot, hogy sávot mondjak. Akkor a 100-120e a reális. Köszönöm a segítséget. :D
2016. júl. 3. 12:37
 13/22 anonim ***** válasza:
Melyik városról van szó,mert azért a fizetések mindenhol másak!
2016. júl. 3. 12:48
 14/22 anonim ***** válasza:
20%
Nagyot tévedtek, mert vidéken a kérdező esetében a minimálbér a reális, sőt még az is csoda ha felveszik mérlegképes könyvelői képesítés nélkül.
2016. júl. 3. 13:02
 15/22 anonim ***** válasza:
54%
Mérlegképes nincsen BA szakon, ezt azért nem ártana tudni (gondolom pénzügy-számvitelre gondoltál, de azért hlaál gáz lenne ezt interjún mondani) egyrészt, másrészt 0 előképzettséggel nettó szopás a mérlegképes (tapasztalat), de az alap könyvelést meg lehet bőven így is tanulni, azért egy bankkivonatot már kb. bárki képes lekönyvelni, ha érti a tartozik-követelt.
2016. júl. 3. 13:42
 16/22 A kérdező kommentje:
gazdálkodási és menedzsmentre gondoltam BA.n, ebből van most FOSZ-om és szeretnék diplomát belőle
2016. júl. 3. 13:58
 17/22 anonim ***** válasza:
34%
Olyan 150.000 nettót kérhetsz.
2016. júl. 3. 18:44
 18/22 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm hasonló munkakörben, nyelvtudás nélkül kis cégnél Pesten keres 110 nettót plusz kb 20 ezer forint cafit.

Bérigényt amúgy úgy érdemes megadni, hogy sávban, min az a pénz, ami alább nem adod, max meg ami még reális a minimumhoz viszonyítva. Ha megkérdezik, hogy mégis miért sávozol, akkor mondd azt, hogy pontos munkakör és cafeteria függő számodra, de rugalmas vagy ilyen kérdésben, mivel még tapasztalatot szeretnél gyűjteni és tanulni.

2016. júl. 5. 12:13
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha használni is kell azt a C1-es angol nyelvtudást, akkor bőven reális a 140-es nettó. Én így kezdésnek 120-130-at mondanék nettóban.
2016. júl. 5. 21:09
 20/22 anonim ***** válasza:

#18: Ami Pesten nettó 110 + cafeteria, az vidéken 80 + cafeteria. Azaz minimálbér. A könyvelőirodák 90%-ánál pedig el kell hogy keserítselek, de nem kell használni a nyelvtudást, olyan mint ha nem is lenne.

[link]

Hol látsz itt a követelmények között nyelvtudást? Sehol. Jobb ha nem is mondja az ember, mert csak megijednek tőle, hogy lelép egy multihoz.

2016. júl. 5. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!