Felmondó levélre kell egy ügyvezetőnek válaszolnia? Köszi.
A felmondásodat ha megírtad, akkor fénymásold is le, és a közvetlen főnöködnek személyesen add át. A fénymásolaton aláírással, bélyegzővel igazolja, hogy "az eredeti példányt átvette." Dátum, aláírás, bélyegző.
Ha a közvetlen főnököd az ügyvezető volt, akkor annak adod oda, ha volt egy munkavezető, akárki más, aki napközben a közvetlen főnököd volt, akkor annak adod oda.
Ettől kezdve, hogy a továbbiakban mit, mikor, hogyan, szóban tudjátok megbeszélni. Könnyebb így, mint a posta közbe-iktatásával napokig várni a válaszra.
Szia köszi!
Tehát ha elküldtem, és nem válaszol rá a cég, mehetek a következő munkahelyre, és ott mondhatom hogy jelenleg nem dolgozom sehol, kaphatok szerződést, mert én felmondtam?
Köszi, András
több munkahelyed is lehet egyszerre
felmondási időd nincs? papírjaid nem kellenek?
Így van, ahogyan a 4-es írja, azért is írtam korábban, hogy a legjobb személyesen átadni a főnöknek, és akkor már szóban meg lehet beszélni a továbbiakat:
- ragaszkodnak-e a felmondási idő letöltéséhez
- hozzá járulnak-e a munkaviszony közös megegyezéses megszüntetéséhez
- mikor kapod meg: a kilépős papírjaidat (ezt kérni fogja a következő munkáltató), és főleg, hogy mikor kapod meg a még ki nem fizetett munkabéredet!
Ha mindezt nem személyesen beszélitek meg, hanem oda-vissza postai úton levelezgettek, az csak megnehezíti a következő munkába állásodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!