Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan sikerült változtatnod...

Hogyan sikerült változtatnod a munkához való hozzáállásodon, hogy ne vegyél mindent magadra?

Figyelt kérdés
És hogy ne legyen gyomorideged tőle.
2016. jún. 23. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Meg kell érteni, hogy a munka az, ami egy része az életednek, nem pedig azok az emberek, akik gyomorideget okoznak neked. Ők annyira részei az életednek, amennyire ezt Te megengeded. Ha ezt elfogadod, védve leszel tőlük. Ha maga a munka az, amit nem tudsz gyomorideg nélkül végezni, akkor meg kell fontolnod, mi az ami felzaklat, és azt kell három lépés távolságból szemlélni. Ha nem azonosulsz a problémával, attól még nem leszel érzéketlen. Ahogy például az orvos sem sajnálkozik a betegén, hanem segít neki. Konkrétabb válaszhoz többet kéne írnod...
2016. jún. 23. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:
úgy, hogy dolgozni járok be és nem haverkodni. Főnökömtől az utasításokat kapom és nem a legjobb haverom.
2016. jún. 23. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahogy az 1. is írta: szét kell választani mi bánt. A munka vagy a munkatársak.

Terhesek között dolgozom úgy, hogy soha nem lehet gyerekem. Most ez van, ezt dobta a gép, az élethelyzetem. Amikor elvállaltam csak egyet kellett eldöntenem: tudom-e csinálni a nélkül, hogy minden nap bőgve menjek haza. Eleinte minden nap szörnyű volt. Ma már csak akkor rossz, ha pont ugyanazzal a problémával jön valaki ami nekem volt.

Egy sebész professzor mondta mindig: ha együtt sírok a beteggel sose gyógyítom meg.

Nem tudom milyen munkád van, de keresd meg a fontosságát, sőt esetleg a szépségét. Nézz körbe ki miért szereti. Vagy hogy mit lehet belőle tanulni. Esetleg tűzz ki magadnak egy határidőt amíg maradsz és csak utána kezdesz keresni vagy kezdj most újat keresni, ha teheted.

Ezen kívül az életben is keress újabb és újabb szépségeket amik megnyugtatnak. Nekem a reggeli cappuccinozás fontos. HOgy ne induljak rögtön és bambulhassak az ablakon át a fákra míg iszom a cappucinot. De nézhetsz vicces filmet is. Ami Neked jó, ami feltölt.

2016. jún. 23. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Munkahelyre nem barátkozni járunk, hanem dolgozni.
2016. jún. 23. 21:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is gyomoridegem volt. Sok bunkó ügyfél, rengeteg munka, rengeteg követelmény, pisiszünet szabályozás. Pedig előtte is dolgoztam ilyen területen, de nem ennyi stressz mellett. Először azt mondtam, amit az első válaszoló, távolságból szemlélni. Végeztem is a melót, viszont azzal nem tudtam mit kezdeni, hogy rémálmaim voltak. Sokat segített, ha hét közepén kivettem egy nap szabit és nem szóltam senkihez. Vagy ha tehettem, elutaztam valami nyugis faluba. Igyekeztem hobbit, barátokat találni. De annyira leszívott a munka, hogy egyszerűen nem ment ez sem. Kerestem egy másik munkát, és most részmunkaidős vagyok a stresszes helyen. Sokkal elviselhetőbb.
2016. jún. 25. 10:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!