Miért gondolják egyesek egyből, hogy irodai munka = titkárnői munka?
Miért, így gondolják?
Nem hallottak még másról, vagy nem nézik ki belőled, hogy mást is tudnál csinálni. De gondolom ezek azok az emberek, akik azt hiszik, hogy a titkárnő csak reszelgeti a körmét egész nap és kávét főz.
Amúgy meg, mit foglalkozol ilyen értelmileg visszamaradottakkal?
Nem az adminisztrátori munkáról volt szó, hanem irodairól. Ennyi erővel én is irodában dolgozom, marketing, webdesign, grafikus és mivel én vagyok itt az egyetlen aki ért a gépekhez ezért én vagyok a karbantartó is. :D
Ez nem egyenlő a titkárnővel, a kávét nem én főzöm. :D
Szándékosan odaírtam, hogy "egyesek", szóval nyilván nem minden emberre értettem.
Beszélgettem nemrég valakivel, aki egyből erre asszociált abból, hogy én irodában dolgozom.
Egyébként a munkám több részből áll, nem kifejezetten lehet egy kifejezést ráhúzni, ebben van papírmunka is, programozás is, ezt én nem nevezném titkárnői munkának, de még a főnököm sem talált egy összefoglaló megnevezést, ami jól lefedné a feladataimat.
S vajon az irodában dolgozó titkárnő kinek titkárnősködik? Vagy egyik titkárnő titkárnője a másik titkárnőnek?
Ezt kérdezd majd meg azoktól, akik rád csodálkoznak, hogy irodában dolgozol, akkor csak titkárnő lehetsz.
Én középvezetői poszton vagyok nőként. Imádom, akkor jönnek kétkezi munkások, szervizesek, egyebek és megkérdezik, hogy ki vagyok én itt amúgy, a laboros?
Avagy a hátam mögül hallom vissza egy beosztottamtól, hogy "jó nő a titkárnője", vagy ilyesmi.
Én ezeken nagyon jókat nevetek, ne vedd magadra.
Egyébként szerintem a munkakörnek semmi köze a feladataidhoz. Valami szerepel a szerződésedben, illetve a munkaköri leírásodban, onnantól kezdve neked az a posztod és kész. Olyan nincs, hogy ezek egyikében sem szerepel erre vonatkozóan semmi.
Megjegyzem azt is, hogy nálunk nincs olyan hogy titkárnő. Őket adminisztrátoroknak hívjuk. :)
Igazából most csak "kamu" pozíciónévvel vagyok, mert egy ilyen nevű pozíció ürült meg, amikor átvettek a kölcsönzőtől saját állományba, a külföldi anyacég nem nyitott olyan pozíciót, ahova engem be lehetett volna egyértelműen sorolni, így ezt a megüresedett posztot velem töltötte be a helyi cégvezetés, erre a posztra már amúgy sem volt szükség. Viszont ha vendégek jönnek a céghez, a kollégák már a helyi IT-s ként mutatnak be, függetlenül attól, hogy hivatalosan nem ez a pozícióm neve.
Most csak neten beszélgetésnél került szóba, hogy mivel foglalkozom, és az irodából egyből a titkárnősködésre asszociált a beszélgetőpartnerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!