Mennyi idő után nem pofátlanság elmenni szülni?
"a fenti hozzászólók által ajánlott "fosok én bele" mentalitással nem csak saját magaddal cseszel ki, hanem minden nővel"
A nők pont az ilyen cégek miatt titkolják. Ezt a beszélgetést fel kellett volna venni, és szarrá perelni őket.
Van 1 éved. Ha terhes leszel, végig csinálod. Hisz azért nem " védekeztél ellene ".
Mert Édesanya szeretnél / akarsz lenni.
Van 1 " bizonyos " réteg aki azt vallja a gyerek akkor fog leszületni ha Ő is akarja ".
Jól írták sokan előttem....
9: "Nem értünk félre. Először teljesen mást mondtál. Más tervezni egy gyereket és más már hordani. A munkaadóval pedig akkor kell közölni amikor már nem rúghat ki."
Nem. Mindkét esetben ugyanazt írtam: az a tisztességes ha előre szólnak.
A munkaadótól is az a tisztességes ha előre közli hogy legalább x ideig számít a munkádra és utána mehetsz el szülni. Akkor eldönthetitek a munkaadóval hogy egyáltalán kölcsönösen szükségetek van egymásra.
Most amúgy nem midnegy iagzából?
Értem ez alatt, ha például nem tervezett gyerek lesz, akkor sem fogod csak és kizárólag az illem miatt elvetetni a gyereket, mert jaj mit mondanak... Ha meg akarod tartani, akkor úgy is megtartod.
Nekem volt olyan munkatársam, hogy a csaj a próbaidő után ( 3 hónap) jelentette be nem sokkal, hogy terhes.
Ezen persze néztünk, de igazából az ő szemszögéből igaza van, így jobban járt, mégha itt már azért mered az ember szeme. :)
Anno én is váltottam melot. 4 hónap után derült ki, van valaki a pociba.
Ha jól átszámolom 8 hónap volt.
Eszembe se volt, hogy milyen pofátlanság ez. Pofátlanság??
Így alakult hamar lett utodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!