Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Pszichológus vagy pszichiáter?

Pszichológus vagy pszichiáter?

Figyelt kérdés
Minek érdemesebb tanulni? Melyik foglalkozással/hivatással lehet jobban keresni?
2016. jún. 5. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
pigologológus
2016. jún. 5. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
a pszichiáter komolyabb, már annyiból, hogy orvosi egyetem kell hozzá, elméletileg nehezebb is. De sajnos nem tudom, hogy melyikkel milyen lehetőségek jöhetnek szóba.
2016. jún. 5. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Uhh, nálunk volt, hogy én magyaráztam el mind a két pszichológus aspiránsnak a fakt első napján, hogy nem tudnak majd pszichiáterek lenni, ha ledoktorálnak pszichológusként. Egyébként elég tiszta sor; ha csak az agy és a személyiség érdekel, pszichológia, ha egy magas szintet képviselsz bioszból és kémiából, és az egész embert meg akarod tanulni, akkor pszichiáter, de orvosinak nem érdemes úgy nekivágni, hogy a pszichológus durvább vállfaja szeretnél lenni, és ennyi.
2016. jún. 6. 01:13
 4/5 anonim ***** válasza:
A pszichiáter orvos. Gyógyszert is írhat fel. A másik nem.
2016. jún. 6. 08:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudom mi a különbség.
2016. jún. 6. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!