Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Becsicskáztatás része vagyok?

Becsicskáztatás része vagyok?

Figyelt kérdés

Gyesről jöttem vissza dolgozni kb 2,5 hónapja itt vagyok a cégnél. Eleinte szinte mindent megcsináltam amit a fönökőm illetve a kollégám mondott. Úgy voltam vele, hogy betanulás része. Eladót mindig felvesz a cég. Jöttek újjak kb hónapja már . Azt vettem észre hogy velük negyede annyi munkát nem végeztetnek el velük mint velem. Ezt megkérdeztem a fönöktől meg a kollégáktól régebbiktől. Erre ők azt mondták, hogy azt kell csinálnom amire ők megkérnek visszabeszélni visszakérdezni nem lehet? szerinted? És ha visszakérdezek akkor egyből megy a területi vezetőhőz és elmond mindent máshogyan megcifázva dolgokat . A területis is azt mondta nekem hogy fogadjak szót a felletesemnek meg a kollégáimnak mintha ezt nem tudná érted ! Nagyon jól tudják hogy én meg a szart is megcsinálom akkor meg miért kell így viselkedniük velem? Ki akarnak turni? vagy szívatják a fejem mint az állat és ellettem könyvelve hülyének ? Becsicskáztattak és velem már mindent szabad megcsinálni? Nekem szavam nem lehet? Tanács? vélemény mit csináljak?

Szoljak vissza kérdezzek rá mindenre és kirug? gyerek miatt sajnos nem tehetem meg. Tanácsolsz nekem valamit?

2016. jún. 5. 08:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt tanácsolom hogy menj egy normális helyre, itt jobb nem lesz. Eladót mindig keresnek, addig maradj itt amíg nem találtál újat.
2016. jún. 5. 09:01
 2/4 anonim ***** válasza:
64%

"szerinted?"

Szerintem jól beszopatod magad ha ezt hagyod. Tanulj meg kiállni magadért. Ez nem így működik.

2016. jún. 5. 09:24
 3/4 anonim ***** válasza:
64%

Első tanácsom: vegyél magadhoz egy használható helyesírási szótárt, hogy amikor írsz önéletrajzot, ne röhögjenek körbe az írásképed miatt.

Második tanácsom: keress egy vállalható munkahelyet, ahol nem rabszolgának néznek, hanem embernek.

2016. jún. 5. 12:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Már mi a pitsáért kéne a kollégának "szótfogadni"? Oké, amit a főnök mond meg kell csinálni, de a kolléga mire föl pattog?
2016. jún. 5. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!