Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek hogyan lehet...

Szerintetek hogyan lehet beilleszkedni olyan munkahelyre ahol sokfajta ember dolgozik?

Figyelt kérdés
Én kinti közmunkán kezdtem dolgozni pár napja,és sokfajta ember dolgozik ott.A stílusuk vagy goromba vagy nem beszélnek velem.Szóval utóbbi esetben nem is akarnak velem beszélni.Nem játszom az eszem.Igaz kicsit különleges vagyok.Nem vagyok különb senkinél,csak nem szürke (mások szerint).
2016. jún. 2. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon nehéz, szinte lehetetlen. Hiszen akármilyen vagy, mindig lesz olyan, aki nem fogad el valamiért. Ahol pedig elhatározzák, hogy márpedig nem fogadnak be, ott nem is fognak.
2016. jún. 2. 19:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezen a helyen ha kérdezek valamit ,mert új vagyok az a baj,ha meg nem akkor az.Nagyon balhézósak,én meg elkerülő típus vagyok ezért inkább annyit beszélek velük amennyit muszáj.Nagy része goromba.Mindenki mar mindenkit nyíltan.Azért vállaltam el a munkát ,mert valahol dolgozni kell.Most nincs más.
2016. jún. 4. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező! Csak kitartás! Én is ilyen munkát végzek,mint te! Mert egyenlőre nincs más lehetőségem.De legalább dolgozom,a lányom éltet!:-)...Más nem számít!
2016. jún. 4. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell beilleszkedni, folyamatosan keresgélni kell valami jobbat. Nekem is közmunka volt az utolsó otthoni munkahelyem, az tartotta bennem a lelket, hogy csak ideiglenes, utána pedig úgyis irány külföld, mert pont addigra összegyűlik a keret az indulótőkére.

És szerintem inkább örülj, hogy nem beszélnek veled, a másik véglet rosszabb, amikor a magánéletedről faggatnak, és ha véletlen elmondasz valamit, amin fogást találnak, akkor utána avval ugratnak meg gyúnyolnak.

2016. jún. 6. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!