Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet elhúzni az időt...

Hogy lehet elhúzni az időt ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Két helyre is jelentkeztem állásra, voltam mindkét cégnél interjún, első benyomás alapján az 1-es számú sokkal jobban tetszik, mint a 2-es számú. Viszont a 2-estől már pár nap után visszahívtak, hogy felvennének, az 1-es azt mondta, most hét végéig jelentkezik, még nem tette meg. Szeretném a 2-esnél elhúzni az időt a szerződés aláírással vagy egyáltalán a pontos válasszal, hogy elfogadom-e végülis az állást. Jövő hét elejéig el kellene halogatnom a választ, hátha közben az 1-es is felvenne, azonban már emailt is kaptam a 2-estől, hogy szívesen látnának a cégüknél és mikor tudom felvenni velük a kapcsolatot ezügyben. Hogy tudnám elhúzni az időt, ha a 2-esnek sürgősen kellene az ember? Visszaírjak nekik, vagy egyszerűen várjak jövő hét elejéig, és csak utána írjak nekik bármit is?
2016. jún. 1. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fogadd el a kettesét, aztán ha az egyes visszajelez, hogy alkalmaznának, válts. Próbaidő alatt mindkét fél indoklás nélkül felmondhat, de jobb a lelkednek, ha megmondod az igazat, hogy kaptál egy jobb lehetőséget, ami jobban fekszik, és ezért mennél ilyen hamar. Az időhúzás felesleges, és veszélyes is, ugyanis könnyen két szék közti pad alá esés állhat elő.
2016. jún. 1. 12:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Viszont mindkét állás másik városban van, közel 200 km-t kellene költözni mindkettőhöz. Nem is vagyok biztos abban, hogy a 2-es állás ér ennyit, ugyanis most sem rossz a munkahelyem, csak ezek az állások többet ígérnek + az 1-esnél rugalmasabb a munkaidő is.
2016. jún. 1. 12:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Mondd meg az 1-esnek, hogy fontos lenne tudnod hogyan döntöttek, mert kaptál egy ajánlatot.
2016. jún. 1. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!