Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mért ilyenek a mai 25-35 éves...

Mért ilyenek a mai 25-35 éves férfiak a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
Egyedülállóak, nincs barátnőjük és szinte csak a számítógépek, az alaplapok, a számítógépes játékok a téma. Hogyan lehetnek ennyire agyhalottak, hogy egyikkel sem lehet beszélgetni a nőkről pl? Csak a gép, a gép, a gép.
2016. máj. 24. 18:17
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
Miért gondolod , hogy nőnek nézlek te ostoba !? Ezért van gond nálad mert korlátozott vagy ! A lyuk nem a nemi szervedre utalt te csökött hanem a személyiséged megnyilvánulására de szerintem neked ez már magas ! Ezután már csak a kollégáidat sajnálom .
2016. máj. 29. 11:55
 22/34 anonim válasza:
Csak sajnálni tudlak ha ezt így látod .
2016. máj. 29. 21:24
 23/34 A kérdező kommentje:
Sajnáld saját magad inkább.
2016. máj. 29. 21:30
 24/34 anonim ***** válasza:

Az elején még komolyan akartam válaszolni erre a kérdésre, de így végigolvasva a kérdező válaszait... :D Sík mint az Alföld, ezerszer inkább legyenek olyan kollégáim, akiknek az informatika a hobbijuk és csak arról tudnak beszélni, mint hogy egy ilyen erőszakos, primitív alakkal kelljen együtt dolgoznom, mint "ez".

Amúgy nem is értem, miért rosszabb hobbi az informatika mint a nők hajkurászása a rityi-rötyi falusi diszkóban. Ráadásul a mai világban eléggé hasznos is.

2016. máj. 30. 16:55
 25/34 anonim válasza:
Magamat is sajnálom mikor ilyen emberre pazarlom az időm ! Valamint csatlakozom az előttem szólóhoz !
2016. máj. 30. 18:53
 26/34 anonim ***** válasza:
Kérdező: folyamatosan vagdalózol, hisztizel, anyázol, se..ggfejezel, olyan vagy mint egy sértődött és trágár szájú 10 éves. Most komolyan, olvasd már vissza a hozzászólásaidat, mégis milyen ember az szerinted, akinek az ilyen tapló hozzáállás imponál? Igazából szerintem senki sem beszél veled, mert annyira kibírhatatlan vagy és ide jöttél rinyálni.
2016. máj. 31. 17:39
 27/34 A kérdező kommentje:
A provokatív, veszekedős kommenteket jelentettem. Köszönöm a válaszokat.
2016. máj. 31. 21:56
 28/34 anonim válasza:
Én is megmondalak :D !
2016. máj. 31. 22:02
 29/34 anonim ***** válasza:
Te komolyan hogy jelentesz bármit amikor minden második hozzászólásodban trágárkodsz? :D
2016. máj. 31. 23:34
 30/34 A kérdező kommentje:
Kínodban nevetsz?
2016. jún. 1. 00:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!