Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mért ilyenek a mai 25-35 éves...

Mért ilyenek a mai 25-35 éves férfiak a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
Egyedülállóak, nincs barátnőjük és szinte csak a számítógépek, az alaplapok, a számítógépes játékok a téma. Hogyan lehetnek ennyire agyhalottak, hogy egyikkel sem lehet beszélgetni a nőkről pl? Csak a gép, a gép, a gép.
2016. máj. 24. 18:17
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó, hogy különbözőek vagyunk.

Valakinek a sport a hobbija, valakinek a számítógépes játékok, valakinek mindkettő. Nekem pl nincs bajom a kocka beállítottságú pasikkal, alapvetően attól még lehetnek jó fejek és humorosak, el lehet hülyülni velük, ismerek nem is 1-2-t. Persze én nem ismerem azokat, akikről te beszélsz konkrétan.

Ja és én is szeretek online játszani. :)

25L

2016. máj. 25. 12:35
 12/34 anonim ***** válasza:
Szerintem a 9-es találta a fején a szöget... a hobbi (játékok) és a szakmai témák (informatika) olyanok amiről kényelmesen lehet beszélgetni.
2016. máj. 27. 19:32
 13/34 A kérdező kommentje:
Ja, mert őket ez érdekli. Fiatal férfiak elvileg. A nőkön kéne járnia az eszüknek, a tanuláson és a jövőbeli terveken. De ilyenekről nem lehet beszélni velük csak a processzorokról, az alaplapokról meg a most kijött szuperanimációs játékokról. Szerintem agyhalottak.
2016. máj. 28. 11:20
 14/34 anonim ***** válasza:

Hát én nem ismerem őket, így nem tudhatom, hogy (ahogy te nevezed) "agyhalottak"-e de én sem beszélek szívesen ilyen személyes dolgokról (mint a nők vagy a jövőbeli terveim) egy olyan környezetben mint pl. a munkahely.

De ahogy nézem téged nem nagyon érdekel, már elkönyvelted őket "agyhalott"-nak... :)

2016. máj. 28. 11:31
 15/34 A kérdező kommentje:

Ja, nagyon érdekel :)

Mikor ilyet szól az egyik 30 évesen, hogy ő már onnan a gyárból akar nyugdíjba menni. Nem mondom durva alakok vesznek körül. És igen, van 1-2 akivel lehet nőkről, buliról, tanulásról, életcélokról, külföldi országokról beszélni, mert VANNAK CÉLJAIK

2016. máj. 28. 11:33
 16/34 anonim ***** válasza:
ha állsz hozzá bután a dologhoz. Miért kéne állandóan ezen járnia az agyuknak, ha van valami ami jobban érdekli. Nem csak a nőkből áll a világ, ezer meg egy dolog van, ami valakit jobban érdeke. Én pl többre tartnék egy jó kis külföldi utazást mint egy párkapcsolatot, ez van. Nem vagyunk egyformák. Az meg ha a gyárból akar nyugdíjba menni lehet azért van, mert jól érzi ott magát. Meg ugye tudod, hogy valakinek ott is kell dolgoznia, mert neked sem lenne ilyen kényelmes az életed, ha nem lennének kukások, közmunkások, takarítók, gyári munkások, mezőgazdaságban dolgozók, stb..
2016. máj. 28. 11:37
 17/34 A kérdező kommentje:
A sz_rt is meglehet magyarázni igaz.
2016. máj. 28. 12:03
 18/34 anonim ***** válasza:
Hát b***meg. Ami igaz, az igaz. Itt nem velük van a gond, hanem veled.
2016. máj. 28. 12:45
 19/34 A kérdező kommentje:
Te már csak tudod öcsém. Ezt a sz@r elcsépelt netes szöveget fújod. Tök ismeretlenül weben megmondod a tutit. Sok eszed van.
2016. máj. 29. 00:24
 20/34 anonim válasza:
Másvalaki : Téged nehéz meggyőzni a valóságról ! Ezeknek a fiataloknak te csak egy lyuk vagy még ! Lehet , nem ütöd meg a mércét náluk és emiatt először tegyél magadért ! Keltsd fel a figyelmüket , hogy jobban érdekelje a lyuk őket mint a gép ! Sajnos így működik a világ ÉBRESZTŐ !!
2016. máj. 29. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!