Most csak nekem nem jönnek meg hamar a csomagjaim ebayról?
A nyomkövető szerint az enyém már egy hete repülőn van. Szerintem vagy hatszor megkerülte a Földet.
Érdekes mert rendeltem egy csomagot expressz postával. Az egyik nap még Hongkongban volt másnap meg a kezemben.
Kíváncsi lennék mit tudnak annyit tökölni néha a csomagokkal.
Teljesen változó. Most épp az egyszerre, esetenként egy tartományból érkező rendeléseim közül egy másfél hét alatt itt is volt, a többi még három hét után sincs sehol.
De máskor is így szokott lenni. Amíg az előírásos időn belül megkapod, ne parázz. :)
A rekord 2,5 hónap volt egyébként. Azt közben újra is küldték, aztán valahonnan előkerült az eredeti is.
Esetek 95%-ban a Magyar Posta ül a csomagokon, tehát ha az országba beérkezett a terméked akkor hetek kérdése mire meg kapod!
Nekem van ami 1,5 hét alatt jött meg,van ami 3-4 hét alatt!
Nem szoktam aggodni,se a nyomkövető oldalakat lesni!
Szerintem nem a posta ül a csomagon. Akár hányszor nyomkövetősen jön csomagom, miután "célországba megérkezett" a státus, max 3-4 nap és a kezemben van. Teljesen változó mikor kapod meg. Általában 2 hét től 1 hónapos intervallumban bármelyik nap lehet rá számítani.
Ez úgy megy, hogy kínában nagy konténekereket folyamatosan töltik a csomagokkal, amint betelt megy fel a repülőre és jön ide. Na most, ha a te csomagod még akkor kerül be mikor még kb üres a konténer akkor teszem azt akár 1 hét is lehet míg megtelik a konténer addig ott rohad a csomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!