Ha egy termék megérkezik ebayról, akkor azt hol kell jeleznem azt eladónak? Vagy nem is kell jeleznem?
Ha minden rendben van a termék körül, akkor is várj pár napot, ezzel magadnak adsz időt.
Én egy hét múltán adok csak visszajelzést amikor már egy hete kifogástalanul működik a cucc. Ha csak egy lapos alátétről van szó akkor semmi gond, nyomhatod a pozitív feedback-et.
De így van lehetőségem arra ha esetlen pár nap után gond van, akkor még kérhetek cserét, pénzt vissza, stb. Sajnos az olcsó árakért cserébe a minőség a padlót súrolja, de ezzel számolni kell.
Köszönöm a válaszokat. (:
A termék egy edzett üveg előlap volt, így ezt nem kell látnom működni. Kibontottam, és az volt, amit rendeltem, jó minőségben, tehát ment is a pozitív feedback.
Ment mindenkinek a felpontozás!
Aki teheti, úgy értem ha a bankjánál elérhető, az használja is. Ez egy tűzfal a pénzedhez vezető úton.
Ahány bank, annyiféle névvel illeti, kártya maga többnyire nem is készül fizikailag, csak a kártyaadatokat kapod, de ugyanúgy fizethetsz vele, hiszen a netes vásárlásnál csak a száma kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!