Mennyi idő mire megérkezik az Extreme Digital-tól rendelt termék? (lent bőv. )
2 nap a kiszállítási idő.
Én dec.31.-én rendeltem egy fényképezőgépet, utánna ugye jan.1 ünnep volt, aztán meg 2 nap hétvége. Végül is jan. 5.-én kaptam meg, de nekem házhoz hozták. Én felhívtam őket telefonon, és akkor egyből azt mondták, hogy csak jan.5-6-án fogom megkapni. De mivel most nincsenek ünnepek, ezért gondolom csak 2 nap lesz.
Nekünk egyébként jó gépet hoztak, nincs vele semmi gond. De adnak hozzá természetesen garanciát, így ha rosszat kapsz, kicserélik.
Mammutba rendeltem de ott nem írták, hogy hogy smint az idővel. de most kaptam egy levelet, hogy jan.11 én érkezik és másnap átvehető tehát boldog vagyok : )
Még sosem rendeltem, házhoz nem is mertem kérni a gépet , nehogy hibás legyen vagy hiányos. Amúgy az egyik tükörreflexes gépemet is az E-digitáltól vettem a boltban, és csak jó tapasztalataim vannak, a gépem máe 2 éves semmi baja, úgyhogy semmi gond : )
holnap már megyek is érte ^^ köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!