Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Avon tanácsadók! Hogy kell...

Avon tanácsadók! Hogy kell elkezdeni? Eddig csak visszautasítást kaptam!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy kis plusz kereset miatt lettem avon tanácsadónő. Azonban fogalmam sincs mit tehetnék hogy legyenek vevőim?? Akiket kérdeztem vagy már mástól rendelnek vagy köszi nem...olyan sok ismerősöm nincs. Még gyesen vagyok és jól jönne egy kis plusz kereset. Lennének ötleteitek? Köszönöm

2016. máj. 19. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
nezd , az az igazsag, hogy ez az egesz egy humbuk kb, meg aki az elejen beszallt, annak jo, mert egesz gyorsan tudott nagy vevokort kialakitani, de aki mar most probalkozik... :) nincs otletem, legfeljebb az, hogy valami masbol probalj mellekest szerezni.
2016. máj. 19. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Csatlakozom az előzőhöz. Ez az Avon tanácsadós dolog már elég rég óta lecsengett dolog.
2016. máj. 19. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
szóismétlésért bocsánat.
2016. máj. 19. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát úgy elég nehéz, hogy nincs olyan baráti köröd, aki vevő lenne rá. Sztem a többségnek már megvan a sajátja. Talán ha Facebook-kal próbálkozol, akkor még lehet esély (boltos csoportokban).
2016. máj. 19. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
27%

Férjed/Élettársad munkahelyén adja körbe a katalógust.

Oszd meg Facebookon, vagy csinálj szórólapokat és dobáld be a postaládákba, pl : a legjobb akciókat hirdessd meg rajta.

Én is csak mostanában kezdtem : március végén, De már a kezdeti nehézségek ellenére összesen 36.000 Ft-os rendelést csináltam összesen. Ami szerintem nem rossz. (március vége, április, május)

Esetleg rendelj illatmintákat is , hisz akkor megtudják szagolni élőben , a parfümöket és úgy jobb benyomást kelthetsz.

18L

2016. jún. 1. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:
57%
Nincs az a ffi, aki kinos erzes nelkul korbeadna egy avon ujsagot a munkahelyen... Ne is kerj ilyet a parodtol inkabb.
2016. jún. 2. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!