Hogy engedheti meg egy munkahely hogy egy dolgozója kamu betegállományban legyen? Szabadság meghosszabbítása betegállománnyal?
Kolleganő szabit két kettő hetet. Nem kapott csak 1-et. Erre a hiányzó 1 hétre elment betegállományba így megszakítás nélkül meglett a kettő hét.Amikor jönni kellett volna 1 telefon hogy jaj megbetegedtem .És épp 1 hetet volt beteg mint amennyi hiányzott a szabiból.
Na most azt nem érdemes firtatni való betegség volt-e ez. Nyilván kamu.
Kérdés: a vezetőség ezt miért hagyja? Ordít a sztori a csalástól.
Én úgy vágnám ki az illetőt mint a szél.
Meg egy ekkora komcsi gyokeret, mint te
Fel kellett volna anno akasztani a drotkeritesre
"anno"
khm. szül 1991.
De tudod mit? Hirtelen ötletből ritkán sül ki jó, de megtettem: free cím regelése képernyőfotó a facebookról a nagybetegről ahogy nyaralgat a betegsége alatt és ment a főnöknek.
Nem tervezem: megtettem.
Mihez kezd vele a főnök? Ha orra alá dörgöli valaki hogy kamu az egész betegség?
Attól függ. Ha ez a munkatárs tényleg csak egy a sok közül akkor repül.
Ha meg havercsóka akkor meg úgyis mindegy semmi se fog történni.
Vissza fogja még ezt adni a sors, ne aggódj. Törvényszerű ;)
Mondjuk elnézve a stílusodat és ezt az undorító életszemléletet, kaptál már bőven a szarból szerencsére :)
" Amúgy is törődj a magad dolgával."
Kérdés: ha valaki beteg (vagy kamu beteg) és a többiek végzik az ő dolgát is a saját dolgokun túlmenően túlórában akkor a saját dolgommal törődöm vagy sem?
(adalék: túlórát a cég nem fizet. vagyis, kamu beteg nyaralgat kamu betegséggel én és többeik meg helyette túlórában szopunk ingyen-akkor az én dolgom vagy sem?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!