Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehetnék olyan ember...

Hogyan lehetnék olyan ember akitől félnek a munkatársai?

Figyelt kérdés

Elegem van abból ahogy velem bántak eddig mindenhol, bunkón, lenézően... kiröhögtek vagy beszóltak mindig, sokszor sírva mentem ki. Nem értettem sose miért bánnak velem így, mikor semmit nem tettem.

Elegem van... új munkahelyem lesz és ott már szeretnék olyan lenni akihez nem mernek szólni, félnek tőle, elkerülik, stb. De hogy lehetnék ilyen?? Nő vagyok és ránézésre cseppet sem félelmetes.

2016. máj. 4. 16:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%

Ha eddig mindenhol így viselkedtek veled, akkor gondolkozz el, hogy mi az oka. Valami lehet benned.

Nem a megfélemlítés a megoldás, hanem a változás.

2016. máj. 4. 16:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Legyél HR-es:D
2016. máj. 4. 16:51
 3/11 anonim ***** válasza:
65%

" új munkahelyem lesz és ott már szeretnék olyan lenni akihez nem mernek szólni"

És mi lenne ha simán normális lennél aki nem bőg és nem tahó ?

2016. máj. 4. 16:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A külvilág a belvilág kivetülése.
2016. máj. 4. 17:14
 5/11 A kérdező kommentje:

Annyi az ok, hogy én nem tudok másokkal beszélgetni, emiatt utálnak mindig mindenhol. Meg mert gyakran vagyok beteg, sokszor vagyok táppénzen, sokszor munka közbe ki kell mennem mert rosszul leszek... ez van. Ezeken nem tudok változtatni. De azt képzelik hogy nekem semmi bajom, csak a munkát kerülöm.

Én csak azt akarom, hogy hagyjanak békén.

2016. máj. 4. 17:26
 6/11 anonim ***** válasza:

Azért senkit sem szoktak utálni, mert beteg. A viselkedésedben lehet valami ellenszenves.

Gondolom, látszik rajtad, hogy rühelled őket és meg se próbálsz velük normális viszonyt kialakítani.

Ha ennyire antiszociális vagy, akkor keress valami otthon vagy egyedül végezhető munkát.

2016. máj. 4. 17:37
 7/11 anonim ***** válasza:

A munkatársak nem fognak félni, maximum furcsának tartanak, és ezért kerülnek.

Ha azt akarod, hogy féljenek tőled, ahhoz úgy kell arogánsnak, vagy agresszívnek lenned, hogy közben nem tehetnek ellened semmit, mert olyanpozicióban vagy, de tudnod kell, hogy ilyen nincs. Ahol az ilyeneket nem állítják félre az a cég elindul lefele, ezért nez nem tartható fenn sokáig.

Lehet, hogy az új helyen teljesen más lesz minden, és nem is lesz szükséged ilyen módszerekre.

Ami jót tettél, hogy ami nem a te világod, onnan elmentél.

2016. máj. 4. 19:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Sétálj be egy láncfűrésszel a munkahelyedre.
2016. máj. 5. 03:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Esetleg ha a két véglet helyett inkább egy középúton gondolkoznál?
2016. máj. 5. 10:42
 10/11 A kérdező kommentje:
A középút az, hogy olyannak kéne lennem mint mindenki más. Olyan meg nem tudok lenni.
2016. máj. 5. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!