Egész Magyarországra jellemző a kollégák kibeszélése?
Ha nincs munka, nincs háború, akkor igen. Unatkoznak, nem akarnak tükörbe nézni, emlékezni a hibáikra amiket elkövettek, ezért másokon csámcsognak. Ugyan ezt csinálják mindenhol. Csak van aki felveszi és érdekli, avgy aki pedig lesz**rja.
Én a munkahelyemen azt hittem, hogy mindenkivel jóba vagyok. Kedvesek voltak velem az első perctől kezdve. Majd jöttek a susmorgások, az, amikor hirtelen belépsz az ajtón és mindenki elhallgat. Aztán csapatfeladatnál mindenki rámfogta, higy én hibáztam. Még én is elhittem, majd egy külső ember világosított fel, hogy jól megszívattak. Azóta 2-3 emberrel vagyok jóba csak. Velük szeretek dolgozni, a többit pedig csak passzolgatjuk. Munkahelyen barátság nehezen szövődik, pláne ha nagy a versenyszellem. Nyugodtan kibeszélhetnek, pletykálhatnak, tudom, hgy a barátaimnak így vagyok jó és szeretnek mindne hibám ellenére is. Csak ez a fontos. :)
A pletyka nem magyar találmány. Mindenütt ez megy.
De mehetsz olyan helyre is dolgozni, ahol megszólalni, sőt felnézni sem szabad. Utána úgyis kibeszélnek.
Zavar?
Annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!