Hogyan szokták közölni hogy "fel vagy véve"? Személyesen, vagy telefonban?
Másodjára megyek hozzájuk. Valószínűleg az első "körnél" felvettek valakit, aki lelépett, és sztem most rám pályáznak.
Ugye, mikor másodjára bemegyek hozzájuk, akkor várható hogy mondanak valamit (felvétel, elutasítás) vagy semmit és majd később felhívnak? Hogy szokták? Mire számítsak?
Nekem eddig szinte mindig telefonon válaszoltak.
Ahol most dolgozom, ott behívtak egy interjúra, ahol már elég pozitívan álltak hozzám, aztán a közvetlen főnököm jelezte telefonon, hogy engem választott, úgyhogy azonnal kezdhetnék, de az igazgató dönt, úgyhogy be kellene mennem még egy interjúra, ahol vele beszélgetnék egyet. Ő gyakorlatilag az orrom előtt írta alá a felvételi engedélyemet, tehát a végleges döntést személyesen közölték.
Szerintem jellemzőbb, hogy telefonon szólnak vissza, de ha az első jelölt nem volt alkalmas, akkor lehet most megint behívnak pár embert, aki még vevő erre, hogy ismét eldönthessék kit szeretnének közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!