Mi számít jó munkakörülménynek?
Ez relatív...
Ha egy xar helyről mész, akkor neked már jónak számít az is ami nekem lehet még rossz lenne...
Például sokan összetennék a kezüket, ha ilyen körülmények között dolgozhatnának mint én, de van aki már tized ennyitől kiugrana a bőréből, míg más 2x ennyivel elégszik csak meg...
Meg ugye ez egyénenként változó, hogy ki hogyan dolgozik szívesebben...
Van aki hideget szeret, én pl pulóverben ülök nyáron az irodában, mert fázok. Más meg kint a napon megsül, de élvezi.
Nekem pl fontos, hogy normális rendes főnökeim legyenek. A kollégák is normálisak legyenek.
Van pár luxus dolog ami nem lenne feltétel, de most elérhető és kihasználom. Például azt, hogy nem 8-16:30-ig van munka, hanem rugalmas, ha úgy van akkor akár délre jöhetek és még aznap mondjuk 4-kor leléphetek, csak máskor kell pótolnom az időt...
Egyik ismerősöm gyárban dolgozik, hát had ne mondjam milyen körülmények között!!! Nem csak a kollégák és a főnökség, de gusztustalan a mosdó is, rabszolga munka, mi egyéb...
Az a gond X idő után megszokja az ember és ez lesz a normális...ha egy fokkal jobbat talál akkor már nagyon örül és azt hiszi milyen jó munkahelyet talált, míg én még mindig köpködnék rendesen ha olyan szörnyű körülmények között kellene dolgoznom...
23F
Kérdező ha leírják a hirdetésbe amit te, akkor szerinted hányan fognak jelentkezni? :D
Kell egy kis szépítés, egy kis csalogató szöveg...
Mint a "fiatalos környezet" miközben 50-60 évesek között dologik az ember :D
23F
A reklám mindig hazudik . És egy álláshirdetés is csak reklám.
Nekem az a jó munkakörülmény ha nincs főnök és nincs kolléga :D Na ilyen sajnos nem sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!