Jó fizetésért ingáznátok heti 5 napon át, naponta 55 (oda-vissza 110) km-t, akár évtizedekig?
Simán, ha vonattal lehetne menni, és nem kellene átszállni kérdés nélkül :D Vezetni nem annyira szeretek, tehát úgy nem.
Bár én a tanulmányi éveim alatt is minimum napi 2 maximum napi 5 órát utaztam, már szó szerint hiánytüneteim vannak ha nem utazok. Engem személy szerint kikapcsol, és nem tekintem "időpazarlásnak" (itthon is ülnék ennyit a semmiért/olvasnám a híreket ).
Bár mindenki más és más.
Amúgy, hogy van az, hogy a 130-as sebességhatárú pályán mész az út 90%-ban és 1 óra az út 55km-re? Kb 110-re ennyi
Én 13 éve ingázok,220 km oda-vissza.
A közelemben nincs meló.
Utálom már nagyon!
Én csináltam egy darabig, oda-vissza (háztól-házig) 130 km.
Elvállaltam, mert szerettem csinálni, jól is fizették, és a körülmények is kedvezőek voltak.
A benzint és a kaját jóformán teljesen kifizették, szóval megérte.
Végülis ennek a munkahelynek köszönhetem, hogy ma már itthon dolgozhatok, kényelmesen és egy kicsit még több is a keresetem.
A helyedben elvállalnám.
Vicces én Havanban fogok dolgozni májustól hasoló fizetésért és jutatásokért mint te és Pestről fogok járni. :D
Egyébként miért nem adod el a házad? (persze majd ha úgylátod hogy hosszútávú a munkád és veszel belőle Pesten lakást)
Kicsit off, elnézést!
Már csak az hiányzik, kedves 26-os és kérdező, hogy kiderüljön: a szakmátok is hasonló!
Az lenne a párhuzam teteje... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!