Mi a teendő ilyenkor, mi lenne a jó megoldás?
Kicsit hosszú, de próbálom rövidre fogni.
Egy csoportvezetői ,,vizsgán" kell részt vegyek, utolsó vizsga, talán 2 óra az egész. A főnököm szólt, hogy tudnék e menni, mondtam neki igen. De közbe másra is kellett figyeljek, meg 5 napot dolgoztam 12 órába. Ki is ment a fejemből. (az előzöekről kaptam papírt, hogy mikor hova kell menjek).
Itthon voltam aznap, nem mentem, ki ment teljesen a fejemből. A főnök hív hogy hol vagyok, mert nem mentem be. Akkor néznek másik idő pontot.
A héten szóltak, hogy e hónap x- napján be kell menni, kötelező, de csak 8-12 ig. De nekem meg le van foglalva már pár hónapja egy szállás, 40 euromba kerül. Vissza mondani nem lehet. Szóval a vizsga, meg az utazás napja pont egy napra esik.
Beszélnem lehetne a főnökkel, hogy próbálja meg átteteni egy másik napra, mert nekem le van foglalva a szállás? Nem szeretnék 40 eurót bukni.
köszönöm. 28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!