Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Segítség! Kirúghatják ezért?

Segítség! Kirúghatják ezért?

Figyelt kérdés

Nagy baj van úgy néz ki...

A páromat felvették az Obi-ba, és a múlt héten kezdett el ott dolgozni, nagyon jól ment minden, a főnöke kedveli eddig, a kollégáival is jól alakul a viszonya. Viszont mára lebetegedett és az orvosa ágyba parancsolta néhány napra, mert azt mondta, ez bizony torokgyulladás a javából, nem sima megfázás. Mit csináljunk? Mégis menjen így dolgozni nem törődve az orvos parancsával? Mert annyira félünk, hogy amint visszamenne már rúgják is ki, hogy egyből beteg lett és nincs több esély.

Betelefonált, és ott is azt mondták, hogy ilyen állapotban ne menjen, na de akkor is, mi van, ha most ezt mondják, de aztán nincs tovább?

Az a rossz, hogy nagyon ritkán beteg, már vagy egy évek semmi, és akkor az új helyen, meg pont rögtön!:( És nem egy lusta ember, hogy tettetné, vagy valami,tudom, hogy beteg, mert az egész családot megkínozta ez a betegség, és most Ő sem úszta meg sajnos, és nem tudunk mit tenni.:(

Szerintetek van esély, hogy nem rúgják ki?

2016. ápr. 5. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van esély. Mindneki lehet beteg.

Én egyszer egy új munkahelyet 1 hét betegszabival kezdtem, mert pont az első munkanapra kapott el egy hányós/hasmenéses vírus.

2016. ápr. 5. 18:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nem fogják kirúgni!
2016. ápr. 5. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Minek csinálsz problémát abból, ami nem az?! Beteg, otthon marad, meggyógyul. Az Obi nem valami tinglitangli kétszemélyes vállalkozás, ami kihasználja a munkát keresőket!
2016. ápr. 5. 18:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Első ilyennél még nincs baj. Ha sorozatossá válik akkor lehet baj.
2016. ápr. 5. 18:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2016. ápr. 5. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem fogják.

Egyébként meg akármennyire is nehéz gazdasági időket élünk, attól a munkahelytől, ami elvárja, hogy tönkretedd az egészségedet, jobb is megszabadulni.

2016. ápr. 5. 18:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Törődj inkább a saját melóddal ☺ Amikor azt írtad, hogy nagy baj van azt hittem, hogy kiütötte a főnököt vagy hasonló.. Legyen orvosi igazolása ennyi. Ha ezért kirúgják, akkor ez csak egy jó indok, valami más is van a háttérben..
2016. ápr. 6. 11:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Hála Istennek valóban nem lett semmi baj, csak megijedtem a múlt héten.:)
2016. ápr. 12. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!