Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet egy munkahelyen...

Hogy lehet egy munkahelyen három ember mindig azonos napokon beteg? Nem álnaiv vagyok csak azt nem értem a főnöknek ez hogy nem szúrja ki a szemét.

Figyelt kérdés

Munkahely, három tyúk. Egy ötvenes maca, meg a két lánya. Mind a hárman itt dolgoznak. feltűnően gyakran betegek, nincs olyan hónap hogy legalább egy hetet (legalább!) ne lennének távol „nagyon betegen”.

És a „csoda”: mindig egyszerre betegek. Soha egy nap eltérés sincs. Egyszerre betegszenek meg és egyszerre gyógyulnak meg. Hozzák az orvosi papírt soha egy nap eltérés sincs a kezdet vég közt.

És a „csoda” 2: ezek a betegségek mindig hétvégéhez csapódnak. Soha nem betegek szerdán. Mindig csüt-péntek vagy hétfő-kedd. Épp meghosszabbítják a hétvégét.

Nem vagyok naiv. Tudom hogy az egész egy nagy kamu. Az se igaz amit ezek a libák kérdeznek.

Amit viszont tényleg nem értek: a főnöknek ez nem szúr szemet? (az nem lehet sztem) De ha meg szemet szúrt miért nem cselekszik? Az neki jó hogy a kiesők helyére túlórában be kell fogni más embert túlórapénzért, hogy fizeti a cég kamu betegállományokat és állandóan szervezési feladat hogy kit hova osszanak be mert ezek a libák állandóan hiányoznak?

Ez nem lehet jó a cégnek sem.

Miért nem tesz ellene? Hogy mit? Ki kell rúgni mind a hármat. Betanított fizikai dolgozók semmi perc alatt lenne ember a helyükre.

2016. márc. 30. 17:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

"Amit viszont tényleg nem értek: a főnöknek ez nem szúr szemet? (az nem lehet sztem) De ha meg szemet szúrt miért nem cselekszik? Az neki jó hogy a kiesők helyére túlórában be kell fogni más embert túlórapénzért, hogy fizeti a cég kamu betegállományokat és állandóan szervezési feladat hogy kit hova osszanak be mert ezek a libák állandóan hiányoznak?

Ez nem lehet jó a cégnek sem.

Miért nem tesz ellene? Hogy mit? Ki kell rúgni mind a hármat. Betanított fizikai dolgozók semmi perc alatt lenne ember a helyükre."

Ezzel indult a kérdés...

na erre:

"Az hogy a főnök miért nem tesz ellene nem ok nélküli dolog. Hogy mi az ok nem tudni, de egy biztos: oka van, és az én névtelen levélkémet olyan magasról szarná le hogy öröm lenne nézni.

Biztos sógorkomahaver rokon stb a három grácia.

És ha így van akkor aztán kit érdekel hogy én a dologzó aki nem sógorkomahaver mit pampogok."

Ezek után ÉN nem értem, hogy mégis mi megoldást szeretnél/remélsz az itteni válaszoktól...

Talán a télapónak kellene írni, hogy rúgassa ki őket. (bocsi)

2016. ápr. 20. 09:33
 22/22 A kérdező kommentje:

"Talán a télapónak kellene írni, hogy rúgassa ki őket. (bocsi)"

Ó én már azzal is elégedett lennék ha elcsapná őket egy kamion valamikor.

2016. ápr. 21. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!