Milyen csomagfutárként dolgozni?
Nem dolgoztam még így, de sokszor jár már nálunk futár és mindig panaszkodtak. Kapnak napi szinten X címet, amit kézbesíteni kell, csak ugye nem mindegy, hogy épp mit szállítasz, mert egy koncertjegyet átadni max 2 perc, de egy műszaki cikk már bonyolultabb (pl mikor a laptopot rendeltem megmondta a srácnak, hogy innen addig el nem megy, míg ki nem bontottam és benem kapcsolatam a gépet, hogy működik-e, mert sok boltnál az a feltétel, hogy ha az átadáskor nem készül a hibás/törött termékről panasz, akkor rásütik, hogy te rontottad el.) Szóval egy ilyen mutatvány már nem 2, hanem 5-10 perc is lehet. De neked már rég egy másik címen kell lenned. Vagy amikor a címzett nincs otthon, te menj utána vagy várd meg... megint csak az időd megy, de a címek nem fogynak.
Gyors helyzetfelismerés kell és erős idegrendszer, mert mindenki téged cseszeget majd, a főnököd, mert miért nem végzel, a vásárlók meg, hogy miért nem hívtad őket időben... Ráadásul rengeteg féle-fajta emberrel (állatfajjal :D) fogsz találkozni, van aki rendes van aki bunkó, ezt is tudni kell kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!