Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Nemrég sikerült egy új, jó munkahelyet találnom.Ahol plusz feladatot is vállaltam már az elején úgyhogy két helyen dolgozom a cégen belül.Lányom által kerültem a munkahelyre.A lányomat nagyon szeretik, jó dolgozónak tartják, semmiképp nem szeretnék ha elmenne a cégtől.Mindenkivel nagyon jól kijövök, a munkába is belerázódtam, azonban van egy közvetlen kollégám, aki már évek óta ott dolgozik, amolyan őskövület.Mindenki utálja, kivéve a főnököket, mert úgy gondolják, jól dolgozik, de valójában csak jól nyal.Ez a vénasszony folyton panaszkodik, hogy hol itt fáj neki, hol ott.Látszólag nincs egy ép porcikája sem(persze lehet, hogy csak megjátssza a nagy beteget).Lényeg, hogy úgy néz ki, vágja alattam a fát.Főnöknél folyamatosan kritizál, bolhából elefántot csinál, kritizál, beszólogat.Mostanában egyre jobban elveti a sulykot.És utána még ő van megsértődve.)

Mi lenne vajon a megfelelő taktika vele szemben?Illetve

érdemes lenne-e beszélni a főnökkel erről? Lányom közölte, hogy ha a banya miatt kiraknak engem, akkor biztos, hogy ő sem marad.Nos,a főnökék így két embert veszítenének, amit biztos nem akarnak és mint mondtam, lányomhoz ragaszkodnak.Érdemes lenne a főnöknek ezt is megpendíteni? Én csak szeretnék megmaradni ezen a munkahelyen, nyugodt körülmények között dolgozni .De ez a nő nem hagyja!

2016. márc. 16. 21:27
 1/1 Illium válasza:

Üdv. Lehetőleg először a kedves kollégával beszélj, utána a főnökkel. Kollégát kérdőre vonod azzal amit visszahallottál, esetleg megkérdezed mi a problémája veled, megpróbálod elintézni kultúráltan... Majd a főnöknél azzal indítasz, hogy beszéltél a kollégával, probáltad elintézni a nézeteltérést de nem sikerült/ha így van/. A rokoni szálat nem keverném bele, az a lányod dolga mit tesz vagy nem tesz.

Nálunk jogos esetben elbeszélgetést, fejmosást tartanak, helyreteszik az embert na... Gondolom mások nem kritizálnak téged, ellenkező esetben inkabb csendességet ajánlanék.

2016. márc. 24. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!