Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Minden összejött az életemben, lelkileg már a padlón vagyok és ez már fizikailag is kihat rám, ezért táppénzre szeretnék menni erre a hétre. Viszont a péntek és a szombat nagyon húzós nap lesz, sokan odalesznek és ezért szükség van az emberekre, a főnököm meg is mondta, hogy számít rám. Nagyon furdal a lelkiismeret, de úgy érzem nem bírnám most ki a munkahelyi stresszt, szekálást, "haladjálcsináljadlegyélatoppongyorsangyorsan"-t. Két napja szipogok, nyelem a taknyom, de ez még a kisebb gond, a nagyobb baj hogy spontán rámjön a sírás és nem tudok odafigyelni a munkámra, aztán meg kapom a lecseszést (nem a főnökömtől, ő normális velem) hogy elrontottam dolgokat. Legszívesebben ma is eljöttem volna már a munkából. De nem akarom cserben sem hagyni a főnökömet, meg majd biztos kapom a fejemhez az oltásokat bizonyos kollégáktól, hogy jaj én táppénzre mentem... Ti mit tennétek a helyemben?2015. ápr. 1. 21:18
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy elmennétek táppénzre vagy nem?
2015. ápr. 1. 21:25
3/3 anonim válasza:
tuti táppénz,remélem ezt tetted,az embernek ismernie kell magát ennyire,é szociális területen dolgozok, és ha már érzem azt hogy kicsit fáradok, nem vagyok annyira türelmes akkor szabi,ha erre nincs mód táppénz.Az egészséged a legfontosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!