Hol előnyösebb tetoválás? Vagy inkább felejtsem el?
Hallottam párszor, hogy egy komoly munkahelynél a tetoválás nagyon előnytelen, sőt kizárásos alap is lehet.
Én közgazdaságot tanulok, jelenleg egy kicsi cégnél dolgozok titkárnőként, ott nem fog semmi történni ha megcsináltatom. Viszont nem feltétlenül képzelem el ott a hátralévő életem (szeretnék a későbbiekben saját vállalkozást).
De persze mindig számolni kell az alternativákkal.
A nyáron szeretném megcsináltatni a tetoválást, egy aranyos kis tépett baglyot (ez számomra fontos), de még azt se tudom hol lenne ez előnyösebb... Esetleg vállon? tarkón gondoltam legelőször, de nem tudom az mennyire lenne okos döntés...
Vagy bokára? De ott elég esetlenül nézne ki (a bagoly modellje miatt).
Tippek esetleg?
14-es van tetoválásom, több is, és nem vagyok és nem is nézek ki börtöntölteléknek. Nem azért varratunk, mert divat.
Kérdező! Ha tényleg szeretnéd és fontos neked, varrass, oda ahová te szeretnéd. Senki véleménye nem számít,és nem is lehet helyetted dönteni. Ha bizonytalan vagy, hagyd. "Komoly munkahelyem" van, de sose számított, hogy van-e tetoválásom, vagy mincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!