Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol előnyösebb tetoválás?...

Hol előnyösebb tetoválás? Vagy inkább felejtsem el?

Figyelt kérdés

Hallottam párszor, hogy egy komoly munkahelynél a tetoválás nagyon előnytelen, sőt kizárásos alap is lehet.

Én közgazdaságot tanulok, jelenleg egy kicsi cégnél dolgozok titkárnőként, ott nem fog semmi történni ha megcsináltatom. Viszont nem feltétlenül képzelem el ott a hátralévő életem (szeretnék a későbbiekben saját vállalkozást).

De persze mindig számolni kell az alternativákkal.

A nyáron szeretném megcsináltatni a tetoválást, egy aranyos kis tépett baglyot (ez számomra fontos), de még azt se tudom hol lenne ez előnyösebb... Esetleg vállon? tarkón gondoltam legelőször, de nem tudom az mennyire lenne okos döntés...

Vagy bokára? De ott elég esetlenül nézne ki (a bagoly modellje miatt).

Tippek esetleg?

2016. márc. 12. 12:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Olyan helyre kellene szerintem is, ahol könnyű eltakarni. Rövidujjú blúzból, térdig érő szoknyából ne lógjon ki, így nem lehet belekötni. Tarkóra inkább ne, hacsak nem hordod mindig leengedve a hajadat. Ha saját vállalkozásod lesz, akkor meg úgyis mindegy, azt csinálsz ott, amit csak akarsz :)
2016. márc. 12. 18:52
 12/17 anonim ***** válasza:
49%
Nem "privátban bvzerálják a válasza miatt", hanem miért akarná ő szétbarmolni valakinek a kérdését, hogy róla meg a világnézeteiről szóljon? Pont arra van a privát, hogy a kérdést ne offoljuk szét.
2016. márc. 12. 20:09
 13/17 anonim ***** válasza:
20%
Akárki akármit mond, én is az első válaszolóval értek egyet. Egyszerűen prosztó a tetoválás. Ráadásul tucat. Kb az emberek háromnegyedén van valami ócska firka manapság. Szóval roppant nagy egyéniségre vall :D. Teljesen tucat, ronda is. De hát manapság sikk úgy kinézni, mint egy utolsó börtöntöltelék.
2016. márc. 12. 20:28
 14/17 anonim ***** válasza:
47%

14-es van tetoválásom, több is, és nem vagyok és nem is nézek ki börtöntölteléknek. Nem azért varratunk, mert divat.

Kérdező! Ha tényleg szeretnéd és fontos neked, varrass, oda ahová te szeretnéd. Senki véleménye nem számít,és nem is lehet helyetted dönteni. Ha bizonytalan vagy, hagyd. "Komoly munkahelyem" van, de sose számított, hogy van-e tetoválásom, vagy mincs.

2016. márc. 12. 22:11
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
nem a frászt nem...azért van már minden második hülyén.
2016. márc. 13. 20:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Szemöldökpiercingem van, nem sima kis bogyós. CV képen is látszik. Tetkó elöl a vállamon, látszott az interjúkon, mert kicsit kivágottabb blúz volt rajtam. 1 hónap alatt váltottam munkát mérnökként, 7 hely, 10 interjú. Senki le se tojta, mi van rajtam, sőt van ahol farmerban voltam, mert kávét sikerült magamra önteni mielőtt elindultam.
2016. márc. 13. 22:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Húha, hát kaptam elég véleményt. Nagyon szépen köszönöm őket!:)
2016. márc. 13. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!