Ügyészeknek/ügyvédeknek tényleg nem lehet tetoválásuk?!
Ügyész akarok lenni,de tetoválást is szeretnék csináltatni.
Igaz,hogy ügyészeknek nem lehet?
Lehet.
Komolyabb szakmáknál látható helyen nem lehet, de egy ügyész úgyis öltönyben-kiskosztümben jár, tehát hacsak nem a fejedet akarod széttetováltatni, akkor lehet.
Nincs ellene törvény, de ha látható helyen van, ügyésznek biztosan nem fognak felvenni. Óriási a túljelentkezés, megtehetik, hogy válogatnak.
Ügyvédnel pedig jelölti helyed nem nagyon lenne. Nem vennének komolyan.
Néhány éve csak a bűnözőkön volt börtön tetoválás. Ezt nem lehet csak úgy eltörölni a fejekből. Manapság is a többség keménykedésből menősködésből rajzoltatja magát teli,aztán télen nyáron trikóban feszítve mutogatja.
Persze xarni kell a társadalmi szabályokra magasról ,lázadni kell stb, de egy olyan szakmában ahol pont a társadalmi normák a szabályok törvények betartatása a cél ,valahogy nem passzol a dolog. Ha ezt nem érzed akkor ez van, nem vagy oda való.
Köszönöm a válaszokat!
6-os én is így gondolkozom,és nem azért akarok tetoválást,mert az menő,hanem csak egyszerűen csak tetszik.Néhány éve elkezdtem mintákat rajzolni a kezemre,mert nekem az úgy túl unalmasan nézett ki,hogy nincs rajta semmi :D Aztán kezdtem komolyabban venni.
Kiskoromban a szüleim is úgy neveltek,hogy tetoválása vagy piercingje (jó azt én is utálom) csak a bűnözőknek és azoknak van,akik nem normálisok/valami odabenn nem stimmel.
Ha én a karomra és a lábamra akarok,az még elmegy?
"Ha én a karomra és a lábamra akarok,az még elmegy?"
A lábad feltehetően nem látszódna munkában, a karodat viszont felejtsd el. Vagy te utána szeretnél mindig hosszú ujjúban dolgozni??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!