Hogyan csesszek ki a volt tanulómmal akinek szakmát adtam a kezébe, megbíztam benne és elvett tőlem mindent?
Vonatkoztass el a kapcsolatotoktól...
Tegyük fel, hogy a megbeszéltek szerint elment volna külföldre. Te akkor sem tudnád ellátni jelenleg a vendégköröd, úgyis elmentek volna máshoz. Nem miatta veszítetted el a vendégköröd, hanem azért, mert évekre kiestél a munkából. Bárki más nyithatta volna azt az üzletet!
Semmi gond nem lenne ha ismeretlen nyitott volna üzletet. Engem az emberi oldala bánt. Tudom hogy nem tudom most ellátni a munkámat és ennyi vendég is elég ami most van.
Azt nem tudom megemészteni hogy hogy támadhat hátba akinek én adtam a szakmát a kezébe és baráti kapcsolatban voltunk!!! Hogy lehet ennyire szemét? Remélem rendesen bántja a lelkiismeret. Ja és Pest melletti faluról van szó. Szóval nap mint nap találkozom a volt vendégeimmel....akik nem tudják ezt a helyzetet kezelni és vagy kikerülik a találkozást, vagy egy rövid szia és már mennem is tovább , olyan vendégek akikkel elötte órákig tudtunk trécselni. :((( Na ezt nehéz megemészteni.
Most nem azért mondom de ez egy szabad ország, szabad piac, nem állatok vagyunk, hogy körbepisiled a területed és az onnantól a tiéd.
Másrészt ha ő reggeltől estig dolgozik, akkor van munka dögivel, simán jut neked is. Harmadrészt meg heti 1x dolgozol, akkor miről beszélünk?
Azt mondod, baráti kapcsolatban voltatok. Megbeszéltétek a dolgot?
Nem tudom, ha valaki nekem a barátom, akkor meghallgatom az érveit, szempontjait, és igyekszem elfogadni, illetve olyan megoldást találni a helyzetre, ami minden érintett számára megfelel.
De az nem derült ki, hogy megbeszéltétek-e a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!