Azok hazudtak nekem akikba megbíztam de miért? (többi lent)
a legjobbnak hitt barátaim a hátam mögött olyanokat csinálnak amiket nem igazán kéne és nem mondják el de én rájöttem és már teljesem biztos hogy minden igaz mert ezeket a dolgokat átbeszélték facen és belépve hagyták a telómon a facet tudom hogy nem szép dolog de elolvastam és azzal még nem is lenne bajom hogy ilyeneket csinálnak de hogy nem mondák el a "legjobb" barátjuknak...
mert rajtam kívül mindenki tudot róla a baráti körből..
(én mindíg mindent elmondtam nekik és őszinte voltam voltam velük de ők ezt is kihasználták..)
szerintetek is jobban megkéne válogatnom a barátaimat??
Egyszer majd megfogod érteni, ha már kicsit idősebb leszel. A legjobb ha úgy teszel és gondolkodsz: Te a saját cselekedeteidért vagy felelős, ők övékéért. Te tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy emberileg, egyéniségileg a tőled telhető legjobbat nyujtsd mindenkinek aki hozzád fordul.
És igen, jobban válogasd meg, kiért vállalsz felelősséget, kit nevezel barátodnak. Tingli tangli megbizhatatlan szavahitetlen áruló embert még havernak se. Ez alól egy kivétel lesz: ha az illetőtől gyermeked születik, mert akkor meg kell bocsájtanod neki, és ott kell állnod mellette, még akkor is ha már fizikálisan semmi közöd nem lesz hozzá. Ha bajba kerül neked kell rajta segíteni és oda kell állnod mellé támasznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!