Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha hamar szeretnénk munkát és...

Ha hamar szeretnénk munkát és bármit elvállalunk, hol keresgéljünk?

Figyelt kérdés

Eddig végzettségemnek megfelelőt kerestem, de már szalag melletti munkát is elvállalnék, csak lehetőleg minél hamarabb kezdhessek és minél hamarabb legyen fizetésem.

Ilyesmi munkákat hol hirdetnek?

Milyen hamar lehet ilyen munkát találni?

2016. febr. 23. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezeket ritkábban hirdetik, házalj, menj konkrétan oda a céghez és kérdezd meg nincs-e felvétel
2016. febr. 23. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:

kisebb cégek sokszor keresnek segédmunkást építkezésekre. az ilyenek általában nincsenek bejelentve, de akár hetente is kifizetnek. szóval ez jó alternatíva a gyors pénzszerzésnek.

gyári munkára nem mindig van felvétel, de mivel most nincsen diákmunka szezon, lehet rögtön felvesznek. komolyabb helyeken tesztet kell kitölteni balesetvédelmi oktatás után.

2016. febr. 23. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Szalag melletti, betanított munkára a legtöbb cég nem vesz fel dolgozót, inkább kölcsönöznek. Munkaerő-közvetítőknél kell jelentkezni, ott ha szerencséd van, hamar találsz ilyen munkát. De arra fel kell készülnöd, hogy kölcsönzöttként eléggé hülye munkarended lesz: lehet, hogy egy hónapban csak 2-3 hetet kell majd dolgoznod, akkor, mikor kell a létszám és a fizetésed is arányosan ennyivel kisebb lesz.
2016. febr. 23. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
A francokat, sokat dolgoztam szalagmunkán, be kell menni és jelentkezni ennyi, sok helyen fel is írnak, hogy ha van hely szólnak, van ahol ez kamu, de hívtak már így is vissza. Munkakeresés nem abból áll, hogy netet lesed, meg a hírdetéseket, ha bemész látják, hogy akarod is, meg teszel érte, hamarabb bekerülsz, mintha beküldenél egy Önéletrajzot, amit végig futnak és köszi csá.
2016. febr. 23. 20:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, valami szalag mellettire gondoltam. A segédmunka nem oké, mert nő vagyok. Azért ezt a választ is köszönöm! :)

Ha személyesen megkeresni a céget, akkor gondolom önéletrajz kell. Nah már most, a végzettségem és előző munkám miatt lehet nézni fognak egyet.

Valakinek van tapasztalata ilyesmiről? Lehetséges, hogy nem vennének fel, mert túlképzett vagyok?

2016. febr. 24. 16:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!