Te mit tennél, ha a főnököd nagyon kevés információt közöl veled, pedig a munkádhoz szükséges lenne?
Figyelt kérdés
OK, kérdezek, de már-már olyan mintha barkóbáznánk, néha kész röhejnek érzem.
Kérdésre is vagy homályosan válaszol, vagy lerendezi olyasmivel, hogy ez most még úgysem aktuális.
2016. febr. 22. 20:46
1/6 anonim válasza:
Ha nem aktuális, szard le vagy mond, nem akarsz megint visszajönni.
Ha homályos kérdezz vissza. Többszöri alkalom után kérd meg, normálisan válaszoljon. Ha folytatja mond, akadályoz munkavégzésben.
2/6 A kérdező kommentje:
hát igen, csak olyan egyszerű lenne ha elmondaná feketén fehéren, neki is jobb lenne, nem idegesíteném hülye kérdésekkel
2016. febr. 22. 20:58
3/6 A kérdező kommentje:
szóval nem vágom mire jó a titkolózás, de lehet meg akar válni tőlem
2016. febr. 22. 21:00
4/6 anonim válasza:
Vagy csak egyszerűen sötét idióta...az én főnököm is ezt csinálta, eleve olyan posztra kerültem, ahova szakmailag felkészült embert nem tudtak megfizetni, de azért a kevés zsetonért elvárták, hogy úgy teljesítsek, pedig tudták, hogy nem fog menni magamtól...jódarabig 2-3 annyi időbe telt minden de leszartam, ha elbaszok valamit nem az én hibám, ha nem képesek elmagyarázni...Azt hitte majd én megcsinálok helyette mindent kapásból, neki meg fel se kelljen állnia, mert egy lusta barom.
5/6 anonim válasza:
Az enyém is ilyen, megmondom neki, hogy ez nem pálya így, mondja el azt, amit tud, rám tartozik. Egy nem feltétlen kompetens emberről van szó, tehát marad a harc vele.
6/6 A kérdező kommentje:
Számomra hihetetlen, hogy ez a jelenség létezik.
Miért harcoljak valakivel, akinek jót teszek eleve azzal, hogy neki dolgozom? Miért nem veszi észre, hogy ha engem csesztet, akkor azzal saját magával tol ki?
2016. febr. 23. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!