Zzerg kérdése:
Van olyan munkahely ahol nem néznek levegőnek a munkatársak és legalább annyit megkérdeznek, hogy vagy, mi újság?
Figyelt kérdés
Közmunkásként dolgozom, könyvtáros diplomával egy gimnázium könyvtárában, amit több évig elhanyagoltak, most én teszem rendbe és ígérgetik, hogy felvesznek állandóra, de ez szerintem csak duma. A tanárok meg a többi munkatárs levegőnek néz, csak akkor szólnak hozzám, ha nagyon szükséges és ez már így megy 9 hónapja. Utálok itt lenni, a rossz közeg miatt , még ha fel is vennének állandóra, kétlem, hogy a légkör változna, de amíg nem tudok találni egy normális állást addig ezt kell elviselnem, de már nagyon elegem van belőle, egyszerűen kezdem azt hinni magamról, hogy semmit sem érek, haszontalan vagyok.2016. febr. 19. 08:37
11/11 anonim válasza:
Tényleg nevetséges az a 36%, pedig a válasz nagyon hasznos volt, nekem legalábbis ötleteket adott (és kitartást). Köszi #7-es! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!