Teljesen pályakezdőknek milyen munkát ajánlanátok?
Piac vagy gyorsétterem.
Mindkét helyen megtanul több dologra figyelni, gyorsan dönteni, kommunikálni..
attól függ milyen végzettsége van...
22F
Én pályakezdőként egy SSC típusú szolgáltatóközpontban kaptam állást, azóta találtam olyan pozíciót, amit élvezek és szépen fellépegettem a szamárlétrán, kihelyeztettem magam külföndre és most kinn élek, jól keresek, szeretem, amit csinálok, valamint ha el szeretnék másik céghez menni dolgozni, nem lenne gondom, igen jó a CV-m így pár év után.
Persze nem mindegy, milyen végzettséged/nyelvtudásod van (jártam egyetemre, de az anyagiak miatt úgy alakult, hogy nem diplomáztam le, de beszélek néhány nyelven, emiatt vettek fel) ill. mennyire fekszik az ilyen irodai robotolás.. Én sosem tudtam magam ezelőtt ilyen környezetben elképzelni, és most sem szimpatikus a multis "kultúra", de a munkám kreatív, agyalós, azt a részét élvezem.
" Van érettségim, szakmám, jogsim, nyelvvizsgám, mégse kellek gyárnál jobb melóra..."
Valahol biztos kellenél, de nem csak a lakóhelyed közvetlen környezete a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!