Milyen állást ajánlanátok nekem?
Sajnos ha nincs életcélom, akkor nem tudok tanulni, mert nincs mi motiváljon.
Szeretek verseket írni, van már 63 versem. Emellett novellákat is kreálok.
Átérzem az emberek érzelmeit, megérzem azt is, hogy valaki meg fog halni vagy valami rossz történik. Az empátiám miatt sokan fordulnak hozzám segítségért, tanácsokért, javaslatokért, amelyeket mindig szívesen teljesítek, sok ember életét megváltoztattam már, legyen az felnőtt vagy gyerek.
Rengeteg elméletet illetve teóriát szültem az évek során, amelyek segítenek ezt az életet jobban megismerni.
A természet lelkes hívője vagyok, belőle merítek energiát a mindennapokra, fotózom is azt.
Németországban szeretném elkezdeni a felsőoktatást, a német nyelvvel meg fogok tudni birkózni és a kapcsolatok is megvannak hozzá. Ott is szeretnék maradni, mert azt tekintem igazi hazámnak.
Az elméleti fizikán, a patológián és a pszichológián gondolkodtam eddig.
Elméleti fizikusnak azért lennék jó, mert imádom a természetet, az elméleteimet megvalósíthatom, illetve cáfolhatom másokét, mint Tesla Einstein elméletét. Dehát hol kapnék ilyen állást?
A patológia azért érdekel, mert szeretek kutatni, érdekel a kémia és érdekelnek az új anyagok. Dehát a halottak rengeteg negatív energiát sugároznak magukból, ami egy idő után tönkretenne.
A pszichológián gondolkodtam el komolyabban, mivel megérzem az embereknek az érzelmeit, néha a gondolatait, könnyen segíthetek másoknak.
Nem valami gazdag családban élek, de jó tanuló vagyok, sőt néha a "legjobbak" fordulnak hozzám segítségért mert nem értik az adott tantárgy anyagát.
Becsületes, dolgos, munkaszerető lány vagyok.
Sajnos egy kicsit elvont és konzervatív, ezért nem tudom, hogy milyen állás lenne számomra a legideálisabb..
Ti mit ajánlanátok nekem?
Köszönöm a válaszokat!
Kedves első! A link, amit küldtél, nem található.
Itt a link, amit az első küldött, helyesen:
Mondjuk nekem nem sokat segített, minden ilyen tesztben ugyanaz a típus jön ki rám (INTP) de ez marhára nem segít, hogy milyen meló passzolna hozzám - már, ami érdekel is, nem éhenhalós, és amihez van is minimális kompetenciám.
Sajnos én már bőven felnőttként vagyok ilyen eltévelyedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!