Miért zavarja egy főnököt hogy részmunkaidős alkalmazottja többre próbálna jutni és munkaidején kívül egyetemre jár? Egy munkaidő-átszervezésé és ellehetetlenült az egész.
Munkahelyemen csak pislogok. Hogy meddig terjed az emberi mocsokság és pitiánerség. Van (volt) egy részmunkaidős kollegám aki H-K-Sz dolgozott. Csüt péntek meg egyetemre járt levelezőn. Noha a főnök nem tudta hogy egyetemre jár már akkor oda járt mikor ide felvették. Azért is vállalt nevetséges pénzért részmunkaidőt hogy tudjon egyetemre járni. A főnöknek ezt nem mondta de miért is mondta volna-mi köze hozzá? Nem ő fizeti, nem ütközik a munkaidővel hát a világon semmi köze hozzá hogy mit csinál a kollega akkor amikor nincs munkaideje.
De valahogy a főnök megtudta mégis, és még aznap átszervezte a munkaidőt. Már „furcsa” módon csak Sz-Cs-P tudja foglalkoztatni a kollegát és semmikor máskor.
Az hogy Péntekre van más részmunkaidős aki így felesleges és azt meg át kell pakolni hétfőre az nem számít. Mindegy csak kib***szhasson az egyetemistával.
Szóval az egész munkarend borul, de ő majd megmutatja hogy ő itt a főnök!!! Fog az egyetemre járogatni? Hát hogy képzeli hogy képezni meri magát hogy esetleg vigye is valamire az életben és ne egy ilyen mocsok helyen rohadjon meg….
Persze a kollega nem fogja emiatt otthagyni a tanulmányait és távozni fog. (Előtte még elküldte a főnököt a k***va anyjába)
Lehet végső soron jobban is jár, de akkor is!!!
Komolyan az ilyen patkányok melyik csatornából bújnak elő??
minek titkolozni??
Ember! Az nem titkolózás ha nem mondok el olyat amihez a világon semmi köze senkinek!!
És ami nem ütközik a melóval se! Én se mondom el hogy van egy olyan betegségem ami rendszeres kezelést igényel mert nem ütközik a melóval nem jelent alkalmatlanságot nem fertőző hát mi köze hozzá!!!
De arra adj választ hogy lehet az hogy egész eddig 2 évig nem volt probléma a pénteki nap, de most hogy megtudta a főnök hogy elfoglaltsága van pénteken hát egyből egy nap alatt hirtelen csak pénteken tudja őt dolgoztatni semmikor máskor!! Ez hogy van?? Nem átlátszó????
És már megy a sírás hogy „jaj mikorra lesz egy normális ember...” Hát VOLT EGY normális ember, te barom! Épp most küldted el te állat! De akkor legalább ne picsogjál már itt te rohadvány!
Ember, nem tudom ki picsog itt. Mit varsz, verjük meg a fönököd? Es ha azt mondom, hogy egy barom allat, akkor attol jobb lesz??
Normalis ember igenis elmondta volna, hogy öt pl. meg csak veletlenül sem lehet behivni pentekre, mert egyetemre jar. Ugyanugy elmondom azt is, ha valami okbol fixen x napon gyogykezelesre kell jarnon, vagy barmi mas dolgom van. Az elejen, aztan döntsek el, kellek-e. (Jajj most jön a szöveg az ehenhalasrol, meg a kell a penzröl, tudom. De akkor keresett volna maganak valami mast, ami nem betanitott munka, ha mer elvileg van valami a fejeben) A kollegad is vastagon saros az ügyben, mert nem volt öszinte. Ami pl. maganügy es nem kell elmondanom a munkahelyemen az olyan, hogy heteroszexualis vagyok-e, vagy paleo etkezest követek, de definitive nem az, hogy tanulok es pentekes sosem dolgozok. Benne volt a munkaszerzödeseben, hogy csak bizonyos napokon dolgozik? Ugy sejtem nem, akkor meg vessen magara, ennyit tudok hozzatenni. Legközelebb okosabb lesz. Erre mondja a müvelt spanyol, hogy Selber schuld, kein Mitleid.
"Benne volt a munkaszerzödeseben, hogy csak bizonyos napokon dolgozik? Ugy sejtem nem, "
Ezt nem tudhatjuk de és ha benne volt akkor mi van? ???
Az is benne van a szerződésben hogy alapszabi 20 nap + kieg évek után járó 5 nap (esetemben) és szarnak rá!!
Még 10 napot se vehetek ki pedig benne van a szerződésben.
Ennyit arról mi van a szerződésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!