Melegek! Ti mit mondtok a munkahelyen?
nézd, nem azt mondom, hogy comming outolj, de szard le, ki mit mondd, és mondd, hogy van egy párod/élettársad nem kell közölni, milyen nemű
nekem kint van a gépen asztalháttérnek a szivárványos zászló, pedig még párom sincs...mondjuk, nálunk nem is turkálnak kéretlenül a magánéletben...amúgy meg nem mondom, hogy reklámozom, hogy biszex vagyok, de nem is titkolom...mondjuk, én nő vagyok, és online társkeresős "élményeim" alapján ebből minden y kromoszómával megáldott egyed arra következtet, hogy hármasban akarok szexelni, amiből egyedül ő pasi, és persze az első randin (a vicc, hogy még érdekelne is egy ilyen felállás, csak nem így XD)
az állásodat emiatt nem veszítheted el, de persze, ha olyan a társaság, akkor simán kiutálnak
Sziasztok
Annyira jo ilyen bejegyzést olvasni,
Én utálom ha kérdeznek :D
Régi melohelyemen gondolták hogy meleg vagyok de leszarom .
Ha valami gáz lett volna gondolhatta hogy ugy is feljelentem... :))
Én full meleg vagyok ..
Hat probalkozz valami frappans valasszal, amin elragodnak egy darabig.
Nekem van ferjem, igy engem a gyerek temaval piszkalnak. Ma mondta egy kolleganöm, hogy mar 6 eve ferjnel vagyok kene nekem egy gyerek. Mondtam, hogy majd akkor delutan leugrok a boltba es feltetlen veszel egyet. ( Nem nagy poen, de neki tetszett). En is mondhatnam, hogy azert nincs gyerek, mert soha nem lehet, de senkinek semmi köze hozza. Pont mint a szexualis iranyultsagodhoz. Amugy ha van piszkalnak ironizalj velük, azzal sokan nem tudnak mit kezdeni ( en harom eve huzom a gyerek temat ilyen idiota valazokkal): pl. nincs baratnöm mert en igazabol a hetven eves Manci nenit szeretem a könyvelesröl, de nem merem elmondani neki. Vagy mert a szexualis elet a hazassagon kivül bün, es mit fog szolni a tisztelendö ur ha megtudja..
Hülye kerdesre hülye valaszt. Vagy annyit mondasz nekik van valakim. Hogy hivjak? Gabi.
Üdv!
Hadd idézzek egy melóhelyen ezzel a témával kapcsolatos párbeszédet:
-munkatárs: Mikor lesz már barátnőd, vagy jobb a farkadat verni?
-én:Igen.
Senkinek semmi köze ehhez. Ha rákérdeznének hogy meleg vagyok-e, akkor visszakérdeznék hogy mi köze van hozzá meg hogy talán be akar próbálkozni? XD. Nem tudom hány éves vagy, de nekem már van akkora arcom hogy aki ezt bunkó módon kérdezi annak én is bunkó módon válaszolok akármennyire idős tőlem. Ennyi :).
Ez nekem is komoly problémát jelent. Tanár vagyok, így végképp nem tartom szerencsésnek ilyen dolgot bevállalni.Ez odáig vezetett,hogy évek óta már ismerkedni sem merek,mert rendszeresen azt tapasztaltam,hogy hihetetlen kicsi a világ.
Emellett nagyon erős szorongást okozna,ha pl. a diákok ilyesmit sejtenének. Az erre irányuló kérdéseket eddig valahogy sikerült rendezni,szerencsére eddig kevés volt belőlük,de azért is, mert egy helyen még nem voltam sok évig. Nem tudom rendesen összeegyeztetni a vonzalmaimat az életem azon területeivel,ahol ez a dolog nem vállalható. Mind lelkileg, mind gyakorlati kérdésekben is komoly nehézségeket okoz. Szívesen beszélgetnék privátban is "sorstársakkal". Nagyon egyedül érzem magam ezzel.:(
Szia!
Én leszbikus vagyok csak nőkkel teli munkahelyen, és nagyon kellemetlen, amikor pasi-téma jön szóba, vagy mindenki családalapírásról beszél (engem hidegen hagy), stb.
Még fiatal vagyok (21 éves), eléggé csodabogárnak néznek, tekintve, hogy se gyereket nem akarok, és alapvetően karrierista vagyok, mintsem család centrikus. Valószínű azt hiszik, egyszerűen nem jött össze még nekem a dolog. Általában azt felelem, ha mégis megkérdezik, nem randizok-e valakivel, mert nagyon mosolygok mindig a telefonom felett, hogy majd lesz valakim, ha szeretném, ill. hogy most nem erre koncentrálok. Már gondolkodtam egyébként alibi kapcsolaton is, megkímélve magamat ezektől a "miét nincs hapsid" témáktól. És persze gondolhatjátok, nem is vagyok a munkahelyi társaság közepe. De nincs is közük hozzá. :P
Szép napot és kitartást! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!