Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A 12 órás munkát hogy lehet...

A 12 órás munkát hogy lehet bírni? Valami tanács?

Figyelt kérdés

Életemben először megyek dolgozni holnap(igaz csak próbanap lesz ha minden igaz,diákmunka,gépkiszolgálás) és nem mondhatnám,hogy túl sok ilyen helyzetbe lettem volna belekényszerítve eddig,a legrosszabb talán egy 6 órás favágás,fahordás volt,de az is csak egyszer-kétszer

Nem őrül bele az ember abba,hogy 12 órán keresztül azt kell csinálnia amit mondanak?Nincs olyan hogy én most tartok 1 óra pihenőt.

Enni mit érdemes?Gondolom kellene munka előtt is enni valamit,de így is szerintem legalább 5kor kell kelnem

2016. febr. 3. 13:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Be kellene tiltani!Marha egészségtelen.

Ha jót akarsz magadnak,hosszútávon nem maradsz ott.

2016. febr. 3. 14:21
 12/17 A kérdező kommentje:

igazából nem is erre akartam jelentkezni,csak kiderült hogy a másik 8 órás munka az most nincs,úgyhogy mondták hogy menjek el próbanapra és max nem megyek többet ha nem tetszik meg nem feltétlen akarok még pár hetet tétlenül tölteni,eleget élősködtem már

kíváncsi leszek majd mi lesz belőle

kösz a válaszokat

2016. febr. 3. 14:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Hááát, úgy lehet bírni, hogy muszáj valamiből kifizetni a számlákat, úgyhogy az ember összeszorítja a fogait és tűr meg melózik. Senki nem jókedvéből csinálja. Mondjuk, ha neked ez csak diákmunka, akkor nálad ez még nem szempont. Majd ha elvégezted a sulit, utána az lesz. :P

A próbanapra nyugodtan menj el, ha nem tetszik, mondhatod a nap végén, hogy te másnap már nem mész. Én is jártam már így, 12 és fél órát lehúztam egy fűtetlen gyárépületben, a tél kellős közepén. Egész nap vacogtam, pedig kabátban, sálban, sapkában, kesztyűben voltam. Mire hazaértem, belázasodtam, folyt az orrom, fájt a fejem és tiszta kosz voltam tetőtől talpig. Másnap felhívtam őket, hogy én többet nem megyek. Szerencsére azt az egy napot is kifizették. A fizu amúgy jó lett volna, de a körülmények embertelenek voltak. Nem bírtam volna hosszú távon fizikailag.

2016. febr. 3. 16:20
 14/17 anonim ***** válasza:
51%
én 12 órában dolgozok és nem is nagyon tudom elképzelni milyen az a 8 órás munkaidő :D
2018. dec. 18. 20:55
 15/17 13795 válasza:
4 műszakba dolgozom. 12 óra.és óránként húsz perc szünetem van xd
2019. jan. 12. 21:27
 16/17 anonim ***** válasza:
óránként 20 perc szünet? az meg hogy?
2019. jan. 12. 21:38
 17/17 13795 válasza:
Vas Kohászatnál dolgozom.itt így megy
2019. jan. 14. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!