Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nézi le sok ember...

Miért nézi le sok ember azokat, akik fizikai munkát végeznek?

Figyelt kérdés
2016. febr. 2. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Kikre gondolsz? Én például nem nézek le senkit, bármilyen munkát végez, ha amúgy tisztességes, becsületes ember. A környezetemben sem tapasztalok ilyen lenézést.
2016. febr. 2. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Nemtudom,de mindenesetre én biztos hogy fizikai munkát fogok végezni.

Irodai munkát akkor se végeznék,ha piros hó esik.

2016. febr. 2. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
5%

én nem nézem le,inkább a sok irodában dolgozó nagyképűt nézem le, akik nagyképűen felvonulnak az ebédlőbe, kezükben a nagy bukszájukkal és lenézik a fizikai munkásokat, főleg, mikor van pár, aki sokkal üresfejűbb és külsőre se olyan meggyőző (dagadt, lusta), mint pár fizikai munkás, fele csak azért van ott, mert jól tudott pucsítani vagy valakinek a rokona és a pletykán, valamint a keverésen kívül kb. a napi munkájuk semmit se ér...

ilyen közegben dolgozok és egyszerűen nevetek rajtuk magamban...

2016. febr. 2. 16:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Én sajnos tapasztalom, meg tapasztaltam régebben is... Kiegészíteném ezt azzal, hogy nem feltétlenül fizikai, de valami nem nagy szaktudást igénylő munkát végzel, pl. egy Mekiben dolgozol. Ezt csak azért írom, mert személyes tapasztalat. Egy volt osztálytársam, mikor én ott dolgoztam, lenézett érte, de persze úgy, hogy őt meg apuci benyomta egy menő céghez... Pl. ilyenre gondoltam.
2016. febr. 2. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ha jól értelek hármas ez a lenézés meg nagyképűsködés ez csak addig gond, amíg nem te csinálod, de neked szabad, sőt teljesen rendben van. Ahaa, minden világos...
2016. febr. 2. 16:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha erre gondolsz, végeztem már életemben fizikai munkát én is... Ez a Mekis dolog csak egy példa volt a sok közül, de mondhattam volna azt is, hogy például amikor takarítottam, akkor is lenéztek, pedig az igencsak fizikai munka...
2016. febr. 2. 16:32
 7/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Mert az emberek buták, azért. 8-10 órában nem könnyű fizikai munkát végezni, legyen az akár építkezés, vagy sztriptíztánc.
2016. febr. 2. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!