Lehet egy barátság egy nő és Férfi kőzőt úgy kollégák vagyunk?
Figyelt kérdés
Durva beszólásókal és már a kólléga nőt már a munkaidő után a másik kolléga ellenőrzi hogy kivel találkozik illetve a főnőkők is már olyan kijelentéstet hogy valamejikúnknek távoznia kell ez normális dolog és semi olyan dolog nem tőrtént kőzőtűnk ijátok meg a véleményeteket mitt csináljunk mert egyre durvább a hejzett kőszőnőm a válaszotokatt.2016. jan. 26. 05:26
1/8 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy mi a konkrét szitu. Ha baráti viszony van, alapvetően az miért lenne baj? Hogy viselkedtek cégen belül? Mivel piszkáltátok fel a főnököt? Mi a nem normális a viselkedésetekben? Milyen jogon ellenőrizget egy munkatárs a munkaidő után?
2/8 A kérdező kommentje:
a cégen belűl max pár szot váltunk vagy esetlegesen kávézunk vagy egy cigit ellszivunk
2016. jan. 26. 07:59
3/8 A kérdező kommentje:
A nem normális viselkedés a kőléganőm megkert hogy intezek ell egy bizonyos dolgot amit ell is inteztem es akkor amikor itt hon voltam lebeszéltem a dolgot es másnap ellmentunk elintezni ketten mentunk munkába természetesen egyútt és a kővetkező reakciot kapta a koléganőm hogy beteges ahogy én viselkedem őszerinte a főnőktől azt kapta hogy ha igy foltatjuk hogy egyút megyúnkbe akkor valamejikűnknek meni kell a cégtől
2016. jan. 26. 08:08
4/8 A kérdező kommentje:
a harmadikra mivel nem dolgoztam ellőtevaló nap es telefonon megbeszéltűnk egy találkozot én vártam a koleganőt kővetkező tőrtént láttam hogy jőn vellem szemben és ellindúltam feléés nem volt kb 200 nétere egy mástol kocsival jőtt láta hogy ott vagyok direkt ledudálta a koléganőt es hiaba monta neki hogy várják mondta hogy elviszi addig monta amig benem űlt az autojábaés elvitte
2016. jan. 26. 08:18
5/8 A kérdező kommentje:
kb 5 perc távolságra van a munka helyun ahol találkoztunk volnadirekt ki kalkulálta hogytudta szerintem hogy hol találkozunk ugy időzitete hogy még mielőt találkozunk akkor érjen oda
2016. jan. 26. 08:22
6/8 A kérdező kommentje:
mostmár szolni sem merúnk lasan egymáshoz mert aval foglalkoznak hogy mi tőrtént kőzőtúnk folyamatosan ez a téma
2016. jan. 26. 08:25
7/8 anonim válasza:
Azt irod, hogy semmi "olyat nem csinaltok", akkor miert ne lehetnetek joban? En is mindig jo munkakapcsolatban alltam a ferfikollegaimmal, de soha nem szolt a fönök emiatt, es mas sem, hogy valakinek tavoznia kell, ha ez igy megy tovabb.A kolleganöd valoszinü, hogy joban van a masik kollegaval, es az feltekeny rad. Csak te nem tudsz rola. Ha meg a fönök is szolt, akkor lehet, hogy a kolleganöd mas kollegakkal is közeli viszonyt apol. Ha jol ertem. Mert eleg gázul irsz, alig lehet erteni mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!