Volt már nektek olyan hogy új ügyvezető jött a céghez és felmondtatok?
Új ügyvezető jött, és elkezdett mindenkivel beszélgetni személyesen. Beszélt egy nővel, aki nem csípett engem, én se őt, nem is nagyon köszöntem neki, és kibeszélt engem szerintem.
Erre az új ügyvezető olyan feladatot adott nekem (nem is értem hogyan) hogy úgy érzem meg akart "szivatni".
Fogtam azt 2 napon belül leléptem, felmondással.
Szerintem nekem volt igazam. Szerintetek?
3: Szerintem ez nem arról szól, hogy kinek volt igaza.
Jogod van elmenni. Nem kötelező ott maradni.
Ettől még nem biztos, hogy az új vezető rossz és szívatni akart. Nem hiszem, hogy egy ismeretlen kolléga pletykája miatt rögtön szívatni kezdene egy másik ismeretlen kollégát.
Jó csak nagyon acsarkodva, agresszíven beszélt velem, nekem ez a stílus nem tetszik. De mindenkivel acsarkodva beszélt, még a műszaki vezetővel is, emlékszem agresszíven faggatta, Ő meg csak pislogott hogy megint milyen ember jött a céghez...
Ha új ember jön a céghez, akár ügyvezető de akármi, ez nem stílus nem?
Előző munkahelyéről lehet kirúgták, és ez megviselte, fizetni kell a számláit, stb., lehet ezért volt acsarkodó? Mert igazságtalanul bántak vele előző munkahelyén? Megnéztem ott nem Ő volt a legnagyobb főnök.
Szerintetek?
Köszönettel:
András
Milyen öldöklés?
Mit filózol ezen ennyit?
A régi elment és az új nem olyan, mint a régi. Ennyi. Az emberek nem egyformák.
Főnökből meg kifejezetten nehéz jót kifogni. Eddig szerencsétek volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!