Mi az oka, hogy felmondtatok a munkahelyeteken? Megbántátok?
En jobb helyet talaltam.
Nem bantam meg :)
Regebben elofordult, hogyugyan nem volt helyette mas de nem birtam a kornyezetet/kollegakat/egyebeket. Na, akkor megbantam bar nem tudom, kesobb milyen hatassal lett vona ram a mergezo kornyezet.
nem éreztem jól magam.
nem bántam meg,hogy felmondtam.most jó helyen vagyok
Kikészültem idegileg, látványosan beszürkültem, beesett az arcom, kifogytam a gönceimből, szó szerint hullott a hajam (a stressz mindig a hajamra megy rá), mindennap gyomorideggel mentem be és utáltam a folyton csapkodó, hisztiző, ordibáló főnökömet, aki úgy beszélt velünk, mint egy darab szarral.
Nem bántam meg, ha ez az egy munkahely létezne a világon, akkor inkább éhenhalnék...
papíron 6 órásként 12 órát melóztam, 6 órás fizuárt.
Aki 8 órás volt papíron, az 8 órát melózott a 8 órás fizetéséért. + elegem lett a csúsztatásból. Abból, hogy a fizikai munkámért szabadnapot kapok és nem pénzt! szabadnappal nem lehet sem jóllakni sem a számlákat befizetni.
ok: stressz, a feletteseim napi ordibálása miatt illetve amiatt, hogy 6-8 ember munkáját kellett volna elvégezzem
nem bántam meg a felmondást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!