Szerintetek Molnár Krisztiánnak van munkahelye? És mit dolgozik, hogyha van neki?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=8R_DPm11FGA
Tényleg nem gonoszságból kérdeztem meg, csak érdekel.
2016. jan. 24. 21:53
1/6 anonim válasza:
Nem dolgozik. Segélyből él, meg a szülei tartják el.
Szellemileg visszamaradott, erről beszél egyszer, azért nem dolgozik.
2/6 anonim válasza:
Ez az ember egy selejt, nyugodtan lehetsz gonosz...Általánosságban én is empatikus vagyok, de ez az ember egy önsajnálatban úszó, semmirekellő szarzsák...egyszer hallottam egy videóban mi a szakmája, de nem ugrik be. De nagy valószínűséggel le van százalékolva, csak nézz rá...egy dolog, hogy magának teher, de képzeljük el a körülötte élőket...undorító
3/6 anonim válasza:
Vlm kertészeti vagy ilyesmi sulija van, de nem dolgozik.
4/6 anonim válasza:
El ne hidd már hogy azért nem dolgozik, mert szellemileg vissza maradott. Azért is, de elsősorban azért mert nem akar. Ahol én lakok itt van egy cég, ahol szellemi sérülteket is foglalkoztatnak, na onnan MK.-nál kettyósabb emberek is jönnek ki néha. De ő még ha lenne ilyen se menne el, mert hozzá szokott hogy a szülei a seggét is kitörlik helyette.
6/6 anonim válasza:
"Ki ez az ember?" Egy szerencsétlen ember aki hülyét csinál magából a jútúbon.
De nem ő a nyomorék, hanem a közönsége, akinek ez élvezetet okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!