Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akinek van munkahelye, az...

Akinek van munkahelye, az hogyan találta?

Figyelt kérdés
Ha beledöglök sem találok munkát sehol. Hónapok óta minden nap keresek és hiába vagyok regisztrálva a munkaügyi központba. Egyelőre még csak egy érettségit tudok felmutatni.
2014. nov. 17. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj el OKJ-s szakképzésre. Csak jól válaszd meg az irányt.
2014. nov. 17. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:

3 szakmám van, a legjobb barátom által kerültem be a munkahelyemre, pontosabban mondta, hogy van egy állás lehetőség és olyan körben keresnek rá embert amilyen végzettségem van...1 hónapig csesztetett (még nem akartam dolgozni) amire beadtam a derekam...azóta itt dolgozok...több mint 1 éve...és azóta van másodállásom is...de neten elég sok munkát találtam ahova felvettek volna...

érettségivel 1892461ö26412 ember jelentkezik...azok közül lehet válogatni nem könnyű úgy munkát találni, ha nem ismersz senkit...inkább menj még tanulni, megéri!

21F

2014. nov. 17. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
10 osztályom van, sose volt gondom mégse. Gyárakba betanított munkára, takarítónak, konyhásnak, áruházakba, és hasonló helyekre gond nélkül felvesznek, kb 3 havonta változtatom a munkahelyem... max az nem talál munkát aki válogat szerintem.
2014. nov. 17. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:

"Csak" érettségim van, de sose volt még gond. A cég karierrportálján jelentkeztem, elsőre fel is vettek, betanítottak. A profession oldalán is regisztrálva vagyok, amit már teljesen elfelejtettem, de ma hívtak egy cégtől, hogy érdekel-e a munka.

Ha nem vagy túl válogatós akkor van munka. 16 éves korom óta dolgozom, gyárba betanítanak.

2014. nov. 17. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:
véletlenül, profession.hu-n, betanított munka
2014. nov. 17. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Közfoglalkoztatást sem ajánlottak? Én szeptember 30-án voltam munkaügyi központban, és már másnaptól kezdeni kellett volna a kórházban, mint kisegítő, igaz nem tudtam vállalni, mert egy hétre el kellett mennem itthonról. Most decemberben lesz egy újabb randim a "mókaüggyel".
2014. nov. 18. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!