Akinek van munkahelye, az hogyan találta?
3 szakmám van, a legjobb barátom által kerültem be a munkahelyemre, pontosabban mondta, hogy van egy állás lehetőség és olyan körben keresnek rá embert amilyen végzettségem van...1 hónapig csesztetett (még nem akartam dolgozni) amire beadtam a derekam...azóta itt dolgozok...több mint 1 éve...és azóta van másodállásom is...de neten elég sok munkát találtam ahova felvettek volna...
érettségivel 1892461ö26412 ember jelentkezik...azok közül lehet válogatni nem könnyű úgy munkát találni, ha nem ismersz senkit...inkább menj még tanulni, megéri!
21F
"Csak" érettségim van, de sose volt még gond. A cég karierrportálján jelentkeztem, elsőre fel is vettek, betanítottak. A profession oldalán is regisztrálva vagyok, amit már teljesen elfelejtettem, de ma hívtak egy cégtől, hogy érdekel-e a munka.
Ha nem vagy túl válogatós akkor van munka. 16 éves korom óta dolgozom, gyárba betanítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!